Uzvirmojušas baumas, ka princim Harijam esot uzradusies jauna un ļoti glīta draudzene; Viņa ir īsta princese

Baumas par prinča Harija un Grieķijas un Dānijas princeses Marijas Olimpijas attiecībām ir izkliedētas.

Austrālijas izdevums “New Idea” vēstīja, ka princis Harijs (31) esot sācis satikties ar  princesi Mariju Olimpiju (19). To apstiprinājusi viņa māsīca princese Beatrise.

1aaa

Tomēr kāds princim tuvs avots to noliedza. Patiesībā viņi ir attāli radinieki, jo abi ir karalienes Viktorijas pēcteči.

Baumas izplatījās tikai dažas dienas pēc tam, kad ballīšu cienītājs Harijs izklaidējās kopā ar savām bijušajām draudzenēm – TV personību Natāliju Pinkhemu un reklāmas darbinieci Astrīdu Harbordu. Princis tika redzēts iznākam no kluba “Bunga Bunga” kopā ar citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem – Džeimsu Midltonu, savu māsīcu, Jorkas princesi Eiženiju, un arī citām slavenībām.

Žurnāla rīcībā nonāca informācija, ka princis Harijs esot kā bez prāta Olimpijas dēļ, turklāt viņi jau bijuši uz vairākiem randiņiem un plāno doties slēpot uz Šveici.

Tika apgalvots, ka pat Kembridžas hercogu pāris esot sajūsmā par Olimpiju, sakot, ka viņa ir līdz šim labākā Harija draudzene. Tāpat vēstīts, ka princis Harijs ir ļoti laimīgs, un tas esot tieši Olimpijas nopelns.

19 gadus vecā princese, kuras vecāki ir kroņprincese Marija Šantala un kroņprincis Pavloss, strauji iegūst popularitāti.

Olimpija dzīvo Londonā un studē teātra mākslu, mākslas vēsturi, grafiku un fotomākslu. Viņa ir dzimusi Ņujorkā un uzaugusi Londonā un ir vecākā no pieciem bērniem, kā arī vienīgā meita ģimenē. Viņa dzīvo kopā ar vecākiem un brāļiem – princi Konstantīnu Aleksiosu (16), princi Ahileju Andreasu (14) un princi Aristīdu Stavrosu (6).

1aaa

Spriežot pēc fotogrāfijām, kas publicētas Instagram vietnē, karaliskās ģimenes dzīve ir ļoti grezna – sākot ar braucieniem ar jahtu pa Vidusjūru un slēpošanas kūrortiem Alpos līdz pat lidojumiem privātajā lidmašīnā kopā ar modes mākslinieku Valentino.

Turklāt pagājušajā gadā kroņprincese Šantala ar meitu apmeklēja arī Parīzes modes nedēļas pasākumus, tostarp Valentino modes skati, un to vēroja pirmajās rindās kopā ar Emmu Vatsoni.

Ģimenei ir māja Londonā, kā arī Glosteršīrā. Vasarās viņi dodas atpūsties uz Bahamu salām, bet ziemā dodas uz Šveices Gstaad slēpošanas kūrortu, kur princis Pavloss 1994. gadā bildināja Mariju Šantalu.

Olimpija publicēja fotogrāfijas no slēpošanas kūrorta, kur atpūtās kopā ar māsīcu Talitu von Furstenbergu (16). Talitas māte – Aleksandra von Furstenberga – ir Marijas Šantalas jaunākā māsa. Viņas abas, kā arī vecākā māsa Pia, tiek bieži dēvētas par “Milleru māsām”, turklāt visas ieprecējās ļoti bagātās ģimenēs.

1aaa

Jau pirms ieprecēšanās karaliskajā ģimenē, Marija Šantala sev apkārt pulcēja bagātus un slavenus cilvēkus. Arī viņas tēvs ir miljardieris un beznodokļu iepirkšanās idejas līdzautors Roberts Vorens Millers, kurš strādāja pie paša Endija Vorhola.

Princis Harijs, šķiet, uztur ļoti labas attiecības ar savam bijušajām draudzenēm un kopā ar viņām arī izklaidējas. 2006. gadā aizsākās baumas par viņu un Natāliju Pinkhemu, kad abi tika redzēti kopā, un kāds informators pastāstīja, ka šī sieviete viņu ir savaldzinājusi. Tomēr šīm attiecībām nebija ilgs mūžs. Natālija tagad jau ir laimīgi precējusies un gaida otro bērnu.

Pēc tam viņš sāka satikties ar Astrīdu Harbordu, kura arī ir ballīšu cienītāja un vairākkārt tika redzēta izklaidējamies kopā ar Hariju.

Prinča Harija nesenākā draudzene ir Kresida Bonasa, ar kuru viņam bija periodiskas attiecības sākot no 2012.  līdz 2014. gadam.

Pirms tam, no 2004. līdz 2011. gadam, princis satikās ar Čelsiju Deiviju, un arī šīs attiecības nebija stabilas un beigās pajuka, taču viņi joprojām ir labi draugi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment