Vai pašapmierināšanās ofisā kļūs par normu? Pārsteidzošs pētījums!

A young businessman is typing on a keyboard

Pašapmierināšanās patiesībā nāk par labu gan darbiniekiem, gan darba devējiem. Kritiķi uzskata, ka aizraušanās ar sevis apmierināšanu mazina produktivitāti, taču patiesība ir gluži pretēja. Ir pierādīts, ka ne tikai regulāri pārtraukumi nodrošina veselīgu darbaspēju, bet tieši masturbēšana īpaši efektīvi fizioloģiskā līmenī uzlabo produktivitāti un radošumu. Vienalga, vai tas notiek birojā (vēlams, protams, vienvietīgā tualetes kabīnē vai arī, strādājot no mājām.

Lasi vēl: Viņš zaudēja nevainību 44 gadu vecumā, un tagad ar viņu grib pārgulēt vairāk nekā 50 sievietes – kādēļ?

Ja tas ir viss, kas vajadzīgs, lai uzlabotu savu sniegumu un, iespējams, tiktu pie paaugstinājuma amatā vai labākiem darba rezultātiem – kāpēc gan ne?

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un ķekaru), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu

Leave a Comment