Viņa dienā uzņem 100 selfijus un smagi apdraud savu dzīvību, vēloties izskatīties jaunāka

3565E4FC00000578-3646983-Jacqui_said_she_can_t_help_taking_selfies_but_she_hopes_her_daug-a-33_1466182742291

Šī jaunā sieviete apdraud savu dzīvību , lietojot hormonus, kas palīdz izskatīties jaunākam, un var radīt blakusefektus, kas apdraud cilvēka dzīvību, taču tas viņu neaptur.

Tas liek tavai ādai izskatīties labāk, līdz ar to tu izskaties jaunāks, mati un nagi aug stiprāki un labākai. Tas var radīt tādus blakusefektus kā sirds palielināšanos, kas var beigties letāli. Ja ķermenī ir audzēja šūnas, tad lietojot šos hormonus tās var savairoties daudz straujāk.

Ja Šo hormonu lietošana tik spēcīgi var ietekmēt cilvēka veselību, tad kāpēc modele tos lieto?

Pavisam vienkārši, viņa stāta, ka, kolīdz tu sāc lietot šīs vielas un pamani izmaiņas, tās rada atkarību, no kuras ir grūti vai pat neiespējami atbrīvoties.  Džesika šīs vielas sāka lietot, jo viņa nonāca punktā, kad iegūtais progress sporta zālē viņu neapmierināja, viņa gribēja kaut ko vairāk, izskatīties labāk. Kad viņa sākusi lietot hormonālās vielas un pamanījusi izmaiņas, daudzi viņu brīdinājuši, ka to vajadzētu beigt, jo tas var beigties letāli, taču pati modele stāsta, ka, ja viņai kāds teiks 10 reizes, lai viņa to nedara, viņā tāpat ies un darīs, ja redzēs, ka tas strādā.

3565E4F400000578-3646983-The_model-m-36_1466182781594

Pret plastiskajām operācijām viņa esot skeptiska, lai gan pati reiz tādu ir veikusi. Kad Džesikai bija 17 gadu viņa palielināja savas krūtis, tajās ievietojot implantus, taču vēlāk viņai bija nepieciešama ārkārtas aprūpe, jo no viena no implantiem viņas organismā nonāca toksiskas vielas. Tagad gan modele atzīst, ka, ja viņa 17. gadu vecumā būtu zinājusi to ko zina tagad, viņa nekad nebūtu likusi šādus implantus. Taču tieši šo implantu dēļ viņa iespējams ieguva popularitāti, jo modele stāsta, ka nav tāda diena, kad internetā kāds nebūtu pieminējis viņas krūtis, tāpēc arī viņa uzskata, ka tas ir viens no iemesliem viņas popularitātei tādās vietnēs kā Twitter un instagram. Viņa pat saņem dažādas dāvanas, kuras viņai sūta viņas instagram un Twitter sekotāji.

Lielākoties man nav ne jausmas, kas ir sūtītājs. Es saņemu visdažādākās lietas televizoru, kas atrodas manā istabā, Apple firmas datoru, Louis Vuitton saules brilles un pat gandrīz 7000 eiro vērtu Rolex rokas pulksteni. Un tas viss sākās, kad sāku uzņemt ‘selfijus’ un tos publicēt. Es tos uzņemu sporta zālē, kad dodos peldēt, guļam istabā. Man tas ir tāpat kā ievilkt elpu.

 

Runājot par daudzajiem ‘selfijiem’, kurus modele uzņem katru dienu, viņa stāsta, ka to nespēj vairs kontrolēt un ka tā ir tiešām liela atkarība. Džesika gan cer, ka viņas meita būs gudrāka un necentīsies sekot mātes pēdām, jo tas viņu ļoti sāpinātu, taču viņai jau ir aizdomas, ka viņas meita varētu pieļaut līdzīgu kļūdu kā viņa un ieslīgt šajā atkarībā. Džesika piebilda vēl, ka visticamāk viņai neizdosies tikt vaļā no šīs atkarības, tas viss beigšoties tad, kad viņa nomiršot.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment