Viņš pameta augstskolu un tagad 21 gadu vecumā mēnesī pelna vismaz 20 tūkstošus

“Labā mēnesī” viņš nopelna  70 000 līdz 80 000 sterliņu mārciņu. Elija stāsta, ka, smagi strādājot, nav jāskatās uz preču cenām, un var vienkārši ņemt, ko sirds vēlās.

Savu pirmo mercedes automašīnu viņš iegādājās jau 18 gadu vecumā, taču drīz vien saskārās ar vienaudžu skaudību, un tagad no apkaimes, kur viņš uzauga, viņam vairs nav draugu.

“Viņi ir nākuši no tās pašas vietas, kā arī mācījās turpat un joprojām tur dzīvo. Mana mamma ir no Rietumāfrikas un ieradās šeit ar aptuveni 100 mārciņām kabatā.”

1a
Puisis ar savu turību regulāri “zīmējas” sociālajos tīklos

Elija iestājās Bekingemas Universitātē, lai mācītos biznesa vadību, bet savu studiju aizdevumu izlietoja citur.

“Es pamēģināju ar studiju aizdevumu un nodomāju, ka to varētu darīt.”

Viņš izstājās no augstskolas un sāka ieguldīt naudu akciju tirgū. Deviņu mēnešu laikā viņš sāka pelnīt desmitiem tūkstošu mārciņu mēnesī.

Pat kādā raidījumā, kur Elija tika filmēts, viņš 15 minūšu laikā nopelnīja 1 000 mārciņu.

“Es ar to nodarbojos jau trīs gadus un zinu, kad apstāties,” viņš stāsta.

Lielākais zaudējums ir bijis 10 000 mārciņu. “Ja tu zaudē, tad pēc tam tiec atpakaļ. Ja zaudē 12 reizes, tad arī 12 reizes uzrāpies atpakaļ. Kad aizej, vēlies lai tevi atceras.”

Elija stāsta, ka darba laikā klausās klasisko mūziku:  “Ir tāds teiciens, tu esi tas, ar ko kopā atpūties. Es atpūšos ar tiem, kam bankas kontā ir pusmiljons.”

“Ja nopelnu 20 līdz 30 tūkstošus mēnesī, manā pasaulē tas nav labi. Tas motivē censties vairāk.”

Viņš izveidoja arī savu apmācības grupu lai palīdzētu citiem, taču pēc piecām bezmaksas izmēģināšanas dienām par viņa padomu ir jāmaksā 107 mārciņas mēnesī.

1a
Elija automašīnas

 

“Es palīdzu cilvēkiem apgūt pamatus. Es iesaku apmeklēt konkrētu mājaslapu vai izlasīt konkrētu grāmatu.”

Viņa galvenos tēriņus veido automašīnu iegāde. 20 gadu vecumā Elijam piederēja viena no Londonas žilbinošākajām automašīnām – 150 000 mārciņu vērtais Lamborghini, ko viņš nokrāsoja zelta krāsā.

“Kad esi mazs, tev ir kāda ideālā sapņu automašīna, kura tev jādabū. Kāds vēlas Bugatti, bet kāds cits – Ferrari.”

“Daži vīpsnā, bet es to panācu. Tas bija mans sapnis, es pie tā strādāju un to piepildīju.”

Taču Elija nokļuva ziņu virsrakstos, kad ar savu Lamborghini ietriecās 60 000 mārciņu vērtajā Bentley automašīnā, un Lamborghini remonts izmaksāja 55 000 mārciņu.

Viņš gan par to tik ļoti nepārdzīvoja, sakot: “Tāda ir dzīve, nauda nāk un iet.”

Elijam ir arī dārgu pulksteņu kolekcija, sākot no Rolex līdz Cartier, kas maksā 21 000 mārciņu, turklāt tas ir nēsāts tikai pāris reižu.

Tomēr Elijam patīk šī kolekcija un viņš pret pulksteņiem izturoties kā pret “princesēm” un tām ir iedevis arī vārdus.

Tagad, kad viņš ir ļoti bagāts, Elija ir izlēmis kaut ko paveikt arī citu labā un Āfrikā ir sācis būvēt māju savai mammai.

Viņš stāsta: “Tas ir pārsteigums, ko vēl neesmu viņai atklājis. Tur būs piecas guļamistabas, un pagaidām paredzams, ka māja izmaksās 76 000 mārciņu.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vhdftys5tsfhgaertrydfg</cite>

    Elija stāsta, ka, smagi strādājot, nav jāskatās uz preču cenām, un var vienkārši ņemt, ko sirds vēlās.
    Njāa….viņš droši vien ļooooooti smagi strādā, lai nopelnītu šīs milzīgās summas! 😉 Viņš nodarbojas ar riskanu naudas ieguldīšanu un kur ir risks, tur arī summas lielākas apgrozās. Vairums cilvēku jau strādā drošos, ērtos darbos, kur nav gandrīz nekāda riska.

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Iedomājies – pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. Nāc caur manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas!

Leave a Comment