Visu laiku 5 ļaunākie ārsti – tīrās šausmas!

 

Ārsts, kurš melīgi diagnosticēja savus pacientus ar vēzi

capture

Farids Fata melīgi diagnosticēja ļaundabīgos audzējus vairāk nekā 550 saviem pacientiem, kuriem piemēroja ne tikai recepšu medikamentus, bet arī ķīmijterapiju ārstēšanai. Reti kuram no pacientiem patiešām bija audzējs, bet tomēr viņiem nebija nepieciešama tik smaga ārstēšana, kā viņiem piemēroja Fata. Viņa pacientiem palika aizvien sliktāk, un viņš varēja saņemt vairāk naudas no apdrošinātājiem. Tiesas procesa gaitā Fata atzinās savos pārkāpumos un atzina, ka šādā veidā no apdrošinātājiem izkrāpis 17,6 miljonus ASV dolāru. Fatam nāksies izciest vismaz 34 gadus no sava 45 gadu cietumsoda.

Ārsts-sērijveida slepkava

a99464_sex-doc4

Jozefs Maikls Svango jau prakses laikā Ohaio Universitātes medicīniskajā centrā uzsāka savas nāvējošās darbības. Viņu kā aizdomīgu jauno mediķi jau toreiz atceras medmāsas, kuras jau tolaik ziņoja vadībai par pacientiem, kuru stāvoklis vērā ņemami pasliktinājies un kuri ir nomiruši pēc tam, kad nonākuši Svango aprūpē, bet viņas tika uzskatītas par paranoiķēm.

Kad policija sāka pievērst viņam uzmanību, viņš devās prom uz Zimbabvi, kur iekārtojās kādā slimnīcā par ārstu. Tur viņa aprūpē mira daudz cilvēku. Viņu arestēja, bet viņam izdevās izbēgt uz Namībiju, kur viņš turpināja darbu medicīnā. Turpmāk viņš pārvācās uz Saūda Arābiju, kur, mēģinot iekārtoties darbā slimnīcā, viņu arestēja un nodeva ASV varas iestādēm. Izmeklēšanas rezultātā atklājās, ka Zimbabvē vien viņš noindēja 60 cilvēkus. Svango atzinās 4 cilvēku slepkavībā ASV, lai viņu neaizsūtītu uz Zimbabvi sodīšanai. Viņam ASV piesprieda cietumsodu 3 mūža ieslodzījuma apmērā.

Lasi vēl: Tīrās šausmas – 10 visu laiku nežēlīgākās sievas. #5 tu vienkārši nespēsi noticēt!

Ginekologs, kurš izvaroja savas pacientes

a99464_2002600572

Čārlzs Momahs, licenci zaudējis ginekologs no ASV, bija nepiedienīgi izturējies pret vairāk nekā 100 savām pacientēm, vienai pat veicis 13 nevajadzīgas operācijas nezināmu iemeslu dēļ. Pacienties apgalvo, ka laiku pa laikam viņš mēdza samainīties vietām ar savu brāli Denisu, kurš Čārlza pacientes arī izvaroja. Kad pacientes draudēja abiem ārstiem-brāļiem Momahiem ar tiesvedību, tad viņas saņēma īsziņas ar draudiem. Čārlzs saņēma 20 gadu cietumsodu, bet Denisa vainu neizdevās pierādīt.

Ginekologs ar izklaidīgu dzīvesveidu – arī darbā

a99464_sex-doc

Kristofers Driskils, nu jau licenci atjaunojis ginekologs un dzemdību speciālists no ASV, kurš iepriekš darba laikā bieži bija manāmā alkohola reibumā, izrakstīja pacientēm recepšu medikamentus pēc viņu pašu lūguma un nodarbojās ar seksu ar pacientēm. Tāpat viņš nereti neieradās dzemdībās, jo bija aizņemts, nodarbojoties ar seksu ar kādu no pacientēm vai kolēģēm. Viņu aizturēja policija, bet tiesa viņu attaisnoja un atjaunoja viņa licenci 2015. gadā. Viņam tika nozīmēta garīgās veselības novērtēšana saistībā ar iespējamu seksa atkarību.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment