Zēns slimības dēļ redzēja pasauli apgrieztu otrādi; Bet beigas izrādījās laimīgas!

dfvfv

Kāds mazs zēns no Indijas iedzimta defekta dēļ bija spiests uz pasauli raudzīties otrādāk, taču viņa dzīvību izglāba kādas pilnīgas svešinieces rīcība. Varētu teikt, ka šī sieviete burtiskā nozīmē apgrieza zēna pasauli kājām gaisā, precīzāk, tā bija apgriezta kājām gaisā, un viņa to apgrieza atpakaļ. 

Džūlija Džounsa par šo 12 gadus veco zēnu izlasīja internetā un nespēja aizmirst viņa fotogrāfiju. Viņa pati ikdienā strādā ar tikpat veciem bērniem, un vēlējās palīdzēt, tāpēc sāka vākt ziedojumus un izmainīja zēna dzīvi uz visiem laikiem.

“Man tas ir sasniegums, ka spēju palīdzēt viņam, bet tas nav tikai mans nopelns. Jāpateicas arī ķirurgam, kas veica operāciju, kā arī cilvēkiem, kas ziedoja naudu, un daudziem citiem.”

Džūlija stāsta, ka ir jauki redzēt zēnu smaidām un apzināties, ka pat no tūkstošiem jūdžu liela attāluma ir iespējams palīdzēt.

Zēns vārdā Mahendra ir no Indijas centrālās daļas Madhja Pradēšas štatā. Viņam bija iedzimta miopātija, kas ietekmēja kakla muskuļus – tie bija tik vāji, ka nespēja noturēt galvas svaru, un rezultātā galva visu laiku bija noliekta uz sāniem, tāpēc arī Mahedra uz pasauli raudzījās otrādāk.

Lai uzzinātu vairāk par zēna grūto dzīvi un atveseļošanos, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment