10 smieklīgākie stāsti par veciem cilvēkiem, kuriem joprojām gribas seksu – un ļoti!

9. Divas pusaudzes sasien un apzog 84 gadus vecu “cukura tētuku” jeb “sugar daddy

file_1115601_2_horny_old_people_news

Iepazīšanās portālā, kurā lielākoties norisās seksuāla rakstura darījumu veidošana, 84 gadus vecais Pauls Āronsons izlika lamatas jaunām meitenēm, kuras būtu gatavas stāties seksuālās attiecībās. Pēcāk viņš sazinājās ar 17 gadus veco Šeinu Fosteri. Viņi devās uz randiņu. Otrajā randiņā Fostere līdzi paņēma arī savu dvīņu māsu. Viņi vakariņoja augstas klases restorānā un pēc tam devās uz Āronsonam piederošo māju. Vīrietis ielēja jaunietēm aveņu rumu. Jaunietes piesēja Āronsonu pie krēsla un apzaga. Nozagto naudu viņas iztērēja iegādājoties drēbes un kosmētiku.

Vēlāk Āronsons iesūdzēja vidusskolnieces tiesā, Šeina attaisnojās, sakot: “Viņš lūdza darīt tādas lietas, kuras es negrasījos darīt. Viņš ir neglīts, vecs un pretīgs. Es viņu sasēju, paņēmu naudu un devos prom. Viņš bija pārāk dīvains un uzmācīgs.”

8. Četri vīrieši (85, 77, 72 un 67 gadus veci) pieķerti veicam seksuālas aktivitātes automašīnu stāvlaukumā

file_1115601_3_horny_old_people_news

Jūlijā, Danberijas policija saņēma neskaitāmas sūdzības par netikliem aktiem publiskā vietā – parka autostāvvietā. Pēc sūdzību saņemšanas parkā tika uzstādītas videonovērošanas kameras. Pāris dienu laikā tās fiksēja Maiklu Melniku (85), Petu Barbato (77), Stjuartu Šēru (72) un Džeju Doilu (67) nodarbojamies ar seksu automašīnā. Viņiem visiem piesprieda sodu par nepiedienīgu uzvedību publiskā vietā.

7. 92 gadus veca kundze gandrīz nošauj kaimiņu, jo tas nevēlas viņu nobučot

file_1115601_4_horny_old_people_news

Helēna Staudingere (92) ļoti ņēma pie sirds to, ka viņas 53 gadus vecais kaimiņš Dveits Betners attiecās viņu noskūpstīt. Viņa izvilka pusautomātisko ieroci un šāva uz vīrieti.

Betners skaidro: “Ja mana galva atrastos nedaudz pa labi, visticamāk, ka lode ieurbtos man pakausī.” Pēc oficiālās versijas Staudingere ienāca Betnera mājā bez uzaicinājuma un atteicās doties prom, ja vien vīrietis viņu nenobučos. Vīrietis aizcirta durvis kundzes sejā un viņa raidīja lodi kaimiņa virzienā.

Pēc notikušā sirmgalve tika ievietota aizturēšanas izolatorā un par viņas atbrīvošanu jāmaksā 15 000 ASV dolāru liela drošības nauda.

6. Veco ļaužu pansionāts 85 gadus vecai sirmgalvei noīrē vīrieti striptīza dejotāju, viņas dēls par to iesūdz pansionātu tiesā

file_1115601_5_horny_old_people_news

2014. gada janvārī Franklins Jangblads atrada mājās attēlu, kurā redzams vīrietis-striptīzdejotājs, kurš uzbāžas viņa mātei. Vīrieša māte Bernisa Jangblada redzama stūķējot striptīzdejotāja apakšbiksēs papīra banknotes.

Franklins apgalvo, ka viņa māte pati nav spejīga pieņemt lēmumus. Tomēr iestādes vadītājs oponē: “Tur nav nekā nepiedienīga!” Turklāt, ideju atbalstījuši 16 veco ļaužu pansionāta komitejas locekļi.

5. Pensionāram amputē locekli, jo viņš pārdozējis Viagru

file_1115601_6_horny_old_people_news

2013. gadā 66 gadus vecais kolumbietis Gentils Ramirezs Polānija apzināti uzņēma palielinātu Viagras devu, lai atstātu iespaidu uz savu jauno draudzeni. Diemžēl, tālākie notikumi atstāja tik vien kā nelāgu iespaidu.

Vīrieša loceklis iekaisa un to skāra gangrēna, tas erekcijas stāvoklī atradās vairākas dienas. Par laimi, ārstiem izdevās glābt pašu Polāniju no inficēšanās, tomēr viņa mantību glābt vairs nevarēja.

4. Gandrīz 70 gadus veca sieviete tiek arestēta par publisku nodarbošanos ar seksu

file_1115601_7_horny_old_people_news

Šajā Floridas štatā esošajā veco ļaužu ciematā seksuālās aktivitātes sit augstu vilni. Saslimšanas līmenis ar STS ir viens no augstākajiem visā ASV. 2014. gada vasarā policija atrada 68 gadus veco Margaretu Annu Klemmu kailu un piedzērušos. Viņas mīļotais, 20 gadus jaunākais Deivids Bobilja policijas ierašanās brīdī stāvēja ar līdz potītēm novilktām biksēm. Abi nodarbojās ar seksu publiskā vietā.

3. Sirmgalvju pāris pieķerts mīlējamies autostāvvietā

file_1115601_8_horny_old_people_news

Klusajā Sonoras pilsētiņā, Kalifornijas štatā, notika kas skaļš. Burgeru restorāna apmeklētāji ziņoja policijai, ka kāds pāris publiskā vietā nodarbojās ar seksu.

Kailā Linda Titusa (72) un tik pat kailais Gerijs Vells (62) tika sodīti par atkailināšanos publiskā vietā.

2. Sieviete piezvana neatliekamās palīdzības darbiniekiem un lūdz, lai viņu apmierina

file_1115601_9_horny_old_people_news

2014. gada 25. februārī, Floridas štatā, Marija Monteneza-Kolona (58) zvanu centra operatoram skaidrojusi, ka viņas dēls nozadzis mirušā vīra automašīnu un viņa vēlas to atgūt savā īpašumā. Tomēr, policistiem ierodoties notikuma vietā, sievietes patiesie nodomi uzreiz kļuva skaidri.

“Tu esi tik seksīgs, vai esi precējies?” sieviete jautāja policistam. Tad viss kļuva vēl dīvaināks. Monteneza-Kolona nelikās mierā, viņa neatlaidīgi turpināja: “Es neesmu pārgulējusi ar kādu jau vairākus gadus.” Policists paziņoja, ka viņa uzvedas nepiedienīgi. Bet sieviete turpināja: “Zinu, ka esmu uzvedusies slikti, vai tu vari mani apmierināt?” Likuma kalps piekodināja viņai nekad nezvanīt uz neatliekamās palīdzības tālruni, tā vietā, viņš iedeva sievietei savu privāto numuru.

Par spīti tam, izmisusī latīņamerikāniete atkal pievanīja operatoram un sūdzējās, par to, ka iepriekš atsūtītais policists viņu aizkaitinājis un viņa vēloties redzēt kadu citu. Viņa stāstīja: “Viņš bija ļoti pieklājīgs, tomēr, kad lūdzu, lai viņš mani apmierina, policists noraidīja manu lūgumu, tas mani saniknoja.” Dispečers lūdza sievieti nezvanīt, bet viņa atbildējusi: “Bet kā tad lai es dabūju kādu, kurš ar mani pārgulēs?”

Monteneza-Kolona tika arestēta un viņai piespriests sods.

1. 81 gadu vecs sirmgalvis pieķerts veicot nepiedienīgu aktu ar krūmāju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jūlijā kāds vīrietis Statfordā, Konektikutā, tika arestēts par seksu ar sava piemājas dārza krūmāju. Vīrieša kaimiņš iemūžināja 81 gadu veco Valisu Bergu būdamu kailu un mēģinot apmierināt sevi ar krūma palīdzību. Kad sirmgalvis saprata, ka ir pieķerts, viņš piesedza savu kailumu ar grila vāku, atvainojās un iegāja atpakaļ mājā. Kaimiņu laikam īsti neapmierināja nepārliecinošā atvainošanās, tādēļ viņš informēja policiju, kurai nācās Valisu Bergu apcietināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment