12 slepeni padomi, kurus sniedz pasaulē laimīgākie pāri

1. Viņiem ir sekss

Sekss ir veselīgu attiecību sastāvdaļa. Lai arī tas nebūt nav pats galvenais attiecībās, sekss ir svarīga to sastāvdaļa. Tajā pašā laikā vajadzētu izkliedēt mītu par “regulāru seksu”. Šajā ziņā noteikti nevajadzētu ticēt teorijām un stāstiem. Attiecībā uz regularitāti, katram pārim pašam jānolemj, kāds ir labākais un pieņemamākais variants.

2. Viņi ir zinātkāri

Pāri jau no dabas ir zinātkāri viens pret otru, un šī interese saglabājas tik ilgi, kamēr vien jūs esat kopā. Viņi noteikti viens otram uzdod jautājumus un cenšas saglabāt atvērtību pret jaunām lietām.

Vai atceries kā bija sākumā? Atceries, cik jūs bijāt priecīgi par to, ka pavadāt laiku kopā un cik ieinteresēti bijāt otra cilvēka sniegtajā informācijā. Tas nav mainījies.

3. Viņi ir atklāti

Viņi vienmēr ir gatavi sarunām. Pāri diskutē, apspriež, dalās, strīdas, vienojas. Viņi runā par to, kas viņiem šķiet svarīgs. Tai skaitā arī par sarežģītām tēmām.

Efektīvas komunikācijas prasmes ļauj ātrāk atrast kompromisu. Jāizmanto tikai sava balss.

4. Viņi nepavada visu brīvo laiku pie datora vai viedtālruņa ekrāna

Dažkārt, lai atrastu saikni vienam ar otru, nākas atvienoties no mobilajām ierīcēm. Ne vienmēr ir nepieciešams būt savienotam ar ārpasauli.

Intīmā gaisotnē pavadītais laks ir īpaši nozīmīgs. Tas nāk par labu attiecībām. Kopš kura laika viedtālrunis, televizors vai dators ir kļuvis svarīgāks par tavām attiecībām? Tas izklausās visnotaļ dīvaini.

5. Viņi spēj pieņemt laika pavadīšanu vienatnē

Saskanīgi pāri lietderīgi izmanto kā kopā pavadīto, tā arī atsevišķi pavadīto laiku. Abi gadījumi ir nozīmīgi. Un nepieciešami. Pārāk daudz laika pavadot kopā ar mīļoto cilvēku var šķist, ka zaudē savu identitāti un individualitāti. Bet atsevišķi pavadītais laiks ļauj novērtēt attiecības.

6. Viņiem ir veselīgas intereses

Bez attiecībām viņus interesē arī citas lietas. Protams, katrs pāris pats izvēlas labākās metodes, kā nonākt pie kompromisa. Tomēr jāņem vērā, ka individuālās intereses saglabā attiecībās “svaigumu”.

Nevienam no partneriem nav jājūtas apdraudētam otra interešu dēļ. Mīļotie cilvēki saprot, ka intereses ir daļa no personības. Tas ir svarīgi!

7. Viņi neglabā lieku bagāžu

Atzīsimies – mums visiem tāda ir. Dažiem tās ir vairāk nekā citiem. Daži ir izlīdzējušies ar rokas bagāžu, bet citiem ir seši čemodāni. Ja tu tiec galā ar sešu čemodānu cilvēku, tad iegaumē, ka katram vajadzētu pašam tikt galā ar savām lietām.

Negaidi, ka tavs partneris tiks galā ar tavām problēmām. Tava otrā pusīte nav atbildīga par tavām iepriekšējām attiecībām, tādēļ nevajadzētu ienest pagātni esošajās attiecībās.

8. Ar vienu ir pietiekoši

Sīkas kļūdas nedefinē to, kāds ir cilvēks (ja vien šī problēma pastāvīgi neatkārtojas). Mēs visi kļūdāmies. Mēs darām un sakām muļķīgas lietas.

Cilvēki iemācās vērtēt situāciju atkarībā no tās konteksta, nevis vadoties pēc vienas kļūdas.

9. Viņi pieaug un tiecas pēc izaugsmes

Veselīgi pāri pieaug un attīstās. Viņi iegulda spēkus, lai kļūtu labāki nekā iepriekš. Viņi parāda sevi no labākās puses. Vai atceries , cik daudz laika ieguldīji, lai labi izskatītos attiecību sākumā? Lai arī dzīvē iestājas rutīna, neliedz sev izaugsmi.

Lasi vēl: Atklāta galvenā lieta, kas sievietēm rada noslieci krāpties attiecībās: tas ir tiešām svarīgi!

10. Paisums un bēgums

Katrās attiecībās ir savi paisumi un bēgumi. Divas attiecības nekad nebūs vienādas. Tomēr tas, kā pāris tiek galā ar attiecību krīzes punktiem, ir kritisks faktors.

Veselīgās attiecībās pāri nekoncentrējas uz negatīvo un saprot, ka dzīvē būs kā labi, tā arī sarežģīti un izaicinoši laiki.

11. Viņi atklāti runā par labo un slikto

Katrs cilvēks uzskaita savas otrās pusītes labās īpašības. Tāpat jāspēj atklāti runāt par negatīvajām iezīmēm. Par spīti visam, jāspēj saskatīt visā pozitīvo, negrimstot negatīvajos pagātnes notikumos.

12. Viņi labi zina, kas dara viņus laimīgus

Laimīgi cilvēki negaida, ka viņu otrā pusīte padarīs viņus laimīgus. Tas tā nedarbojas. Visa pirmsākumos tev vajadzētu just laimi sevī un tad tu spēsi to pieņemt no citiem.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment