17. februāra dienas horoskops – neuzticies kuram katram!

1

AUNS Iedvesmas diena. Ja nedari neko radoši, parūpējies par to, lai savu iedvesmu iekļautu ikdienas dzīvē. Uzlabosi attiecības ar ģimeni.

2

VĒRSIS Harmoniskas attiecības ģimenē. Šodien dekorē savu māju, ievies tajā kārtību un komfortu. Pats arī tā labāk jutīsies.

3

DVĪŅI Diena, lai flirtētu un ietu uz randiņiem. Visas kārtis tavās rokās – romantiskākā diena šajā mēnesī, nepalaid to garām.

4

VĒZIS Tu drīksti šodien atļauties kaut ko vairāk, lai sev izpatiktu. Rūpējies par sevi, par citiem šodien nav jādomā vispār. Izklaidējies!

5

LAUVA Nesaskaņas ar kādu, ar ko tev dzīvē ir vienas vērtības. Nemanīsi svarīgas zīmes, kuras būs acu priekšā, bet rīt tās atkal būs iespēja saredzēt.

6

JAUNAVA Būs pavisam vieglas sarunas, ja runāsi aci pret aci. Lieliski spēsi noslēpt savus nodomus un parūpēties par to, lai vienkārši jūties labi.

7

SVARI Labi spēsi fokusēties. Tavs dabiskais šarms, atvērtība un pašapziņa šodien tev atvērs ļoti daudz durvju.

8

SKORPIONS Lai sasniegtu savus personīgos mērķus, nāksies atrast jaunu pieeju. Īstais laiks, lai papildinātu sava plāna mazāk nozīmīgās detaļas.

9

STRĒLNIEKS Ne viss, ko tu darīsi, būs vienkāršs. Izmanto tev dotās iespējas, jo tas palīdzēs tev iegūt svarīgu cilvēku uzticību.

10

MEŽĀZIS Nemanot ar kolēģiem izveidosies ļoti labas attiecības. Panākumi intīmajā dzīvē ir garantēti. Tomēr nāksies arī piedomāt pie jūtām.

11

ŪDENSVĪRS Uz priekšu – izbaudi mīlestības piedzīvojumus. Tomēr atceries vienu noteikumu – uzmanības centrā nav jābūt tev, bet tam, kuru aplido

12

ZIVIS Nopietna saruna ar ģimenes locekļiem. Būs jāvienojas par visiem labākiem apstākļiem. Visam pienāk savs laiks – atceries to.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment