29. maija dienas horoskops – neuztraucies, viss nokārtosies!

1

AUNS Šodien būsi ne savā ādā. Tikai neļauj tam ietekmēt citu apkārtējo dienu. Sēdi labāk malā un galvenais nesūdzies, cik slikti viss ir

2

VĒRSIS Palīdzi citiem cilvēkiem, apjautājies, kā jūtas draugi, piedāvā savu palīdzību. Tas tiks novērtēts un atspoguļosies uz Tavu dienu

3

DVĪŅI Labāk jau kļūdīties vairākas reizes, lai līdz galam spētu saprast. Tev šoreiz nekas cits neatliek kā kāpt grābeklim atkal virsū

4

VĒZIS Neticami labs garīgais Tev šodien- priecāsies, mētāsies ar enerģiju. Citi uz Tevi skatīsies, nevarēs saprast- no kurienes Tev tas..

5

LAUVA Ja kāds bāž degunu Tavās darīšanās, pasaki to viņam acīs. Nevajag runāt aiz muguras un kalt atriebības plānus. Visu tieši sejā.

6

JAUNAVA Tev nav jānopūlas citu problēmu dēļ. Mums katram pietiek ar savējām. Palīdzi, dodot padomu, nevis uzņemoties visu uz sevi!

7

SVARI Apsver ideju par kaut kā pamainīšanu. Nepārtraukti kaut kas jāliek klāt, lai beigās kaut kas izveidotos- uz priekšu!

8

SKORPIONS Ja neizdodas vienreiz- mēģini otru reizi. Un trešo, ceturto, piekto..Neatlaidība Tev šodien nāks par labu- nepadodies!

9

STRĒLNIEKS Visa pasaule nav nostājusies pret Tevi. Atceries, ka jādomā par to, kas Tev ir, nevis to, kā Tev nav. Neļaujies sevis žēlošanai.

10

MEŽĀZIS Pašuzupurēšanās neatmaksāsies. Nemaz nemēģini. Šodien Tev vajag kaut ko aktīvu un tādu,kas atbrīvotu prātu- sporto!

11

ŪDENSVĪRS Piešauj kādu asumiņu šībrīža notikumiem, citādi drīz Tev kļūs garlaicīgi. Nav nekā labāka šodien kā atpūta ar ģimeni

12

ZIVIS Visu nevar gribēt uzreiz. Viss nostāsies savās vietās, tomēr tas notiks ar laiku un pa drusciņai. Bet to taču ir vērts gaidīt, ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment