8. jūlija dienas horoskops – pievērs uzmanību detaļām!

1

AUNS Tev ir vajadzīgs ilgāks laiks, lai apdomātos par radušos situāciju. Tavās rokās ir iespēja mājās ienest pozitīvas pārmaiņas, bet tas viss būs atkarīgs no tevis.

2

VĒRSIS Ļoti laba diena, lai dotos izbraukumos. Ir ieteicams laiku pavadīt prom no ikdienas trauksmainās vides – tavam prātam un ķermenim ir vajadzīga atpūta.

3

DVĪŅI Tu šodien būsi izņēmums, izcelsies pūļa vidū, bet pats būsi atbildīgs par to, vai šī izcelšanās būs laba. Mēģini savest kārtībā attiecības ar mīļoto.

4

VĒZIS Tu esi uzņēmies mazliet par daudz, bet no tā tu izbaudīsi katru minūti. Jā, galvā ir pilnīgs juceklis, un tu nezini, kā no tā izkļūt, bet neuztraucies, tev tas tiks pateikts priekšā.

5

LAUVA Negaidi, ka no nekā kaut kas radīsies. Ja nebūsi ieguldījis savu darbu, tad laurus neplūksi. Centies šodien palikt mierīgs un darīt to, kas vienkārši ir jādara.

6

JAUNAVA Šodien tu bezgala priecāsies – šī ir tava diena. Nekas nespēs sabojāt tavu garastāvokli. Vēlams laiku pavadīt pie dabas krūts un lai blakus ir tie mīļākie.

7

SVARI Tu vari veikt izmaiņas savā dzīvošanas veidā, bet ne visi ar to būs apmierināti. Ja gribi savest kārtībā romantiskās attiecības, ir jāsper solis uz priekšu.

8

SKORPIONS Būsi tik emocionāls, ka citiem no tā ļausi gūt labumu. Vājuma brīdis pienāk pilnīgi visiem cilvēkiem, un šodiena ir tā diena, kad tev tāds būs.

9

STRĒLNIEKS Šī nebūs tava diena, ja esi pārāk melodramatisks. Neizpaud personisku informāciju tiem, kuriem nevari līdz galam uzticēties.

10

MEŽĀZIS Pārāk daudz neaizraujies ar bēgšanu prom no realitātes. Ir jārunā par savām patiesajām emocijām, nevis tās jāslēpj aiz maskas. Atrodi kādu, ar ko nopietni izrunāties.

11

ŪDENSVĪRS Velti laiku, lai sazinātos ar draugiem un radiem, kurus nesanāk satikt bieži. Tos, kuriem ir radusies interese tevī, šodien pats izprovocēsi ar savu skatienu.

12

ZIVIS Ļoti emocionāla diena, kad ļoti ātri nosodīsi citus cilvēkus. Tev vajag sākt iet kursus, lai iegūtu kādas jaunas zināšanas – pameklē ko tādu, kas tev interesē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment