Jūsu savienībai nav nekādas nākotnes: pazīmes, kas liecina, ka laulība neizdosies

Šķiršanās advokāts komentē pazīmes, kas būtu jāņem vērā, lai tu varētu saglabāt savu laulību un nepakļautu to liekam riskam.

Klusais režīms

Ņujorkas šķiršanās konsultants Džeisons Levojs brīdina, ka pāriem būtu jāuzmanās no klusā režīma:

“Tā ir slikta zīme, ka pāris strīdas, un tas beidzas ar kluso režīmu. Protams, strīdēšanās attiecībās ir veselīga, bet kad tā no rotaļīgas kļūst par ļoti nopietnu diezgan bieži, rezultējoties “sienas uzcelšanā” starp jums abiem, tas neko labu ilgtermiņā nesola.”

Laulība bez seksa

Sekss ir tikai viena laimīgas laulības sastāvdaļa, bet juriste no Atlantas, Randala Keslere, apgalvo, ka ilgi periodi bez seksa novedīs pie šķiršanās:

“Tas šķiet pašsaprotami, un tā arī ir. Cilvēki var iztikt bez seksa, tomēr tā visa pamatā ir tas, ka mēs esam dzīvas būtnes, un sekss ir dabiska vajadzība. Jā, ir attiecības, kas izdodas bez seksa, bet kā šķiršanās advokāte varu teikt, ka nav nekāda šoka, kad klients saka, ka viņa attiecībās seksa nav bijis gadiem.”

Pretpoli nepievelkas

Saka, ka pretpoli pievelkas, bet, ja jums ir pārāk maz kopīgā, tas nenāks par labu laulībai. Komentē Losandželosas šķiršanās advokāte Līza Meijere:

“Jā, pretpoli tiešām pievelkas, bet nedomājiet, ka tās īpašības, kuras iemīlējāt partnerī, saturēs jūs kopā. Piemēram, ja viens partneris ir ekstraverts un viņam patīk ballēties līdz agrai rīta stundai, bet otram partnerim patīk karsta vanna septiņos vakarā, laba grāmata un glāze vīna pirms gulētiešanas, šādu dzīvesstilu apvienot nebūs iespējams.”

Lasi vēl: Pēc 19 gadus ilgas laulības vīrs šķirās no sievas, jo nespēj sadzīvot ar šokējošo atklājumu!

Par daudz darba

Ir daudz cilvēku, kuriem sava karjera ir augsta prioritāte, tomēr šķiršanās advokāts Kristians Denmons apgalvo, ka karjeras nostādīšana pirmajā vietā beigsies ar asarām:

“Tā tiešām ir problēma, ja karjera tiek nostādīta pirmajā vietā. Sākumā tas, iespējams, netraucēs, bet vēlāk tas vairs nebūs panesams. Pat pašas spēcīgākās attiecības šādu ģimenes modeli nespēs panest.”

Necienīga izturēšanās

Atvērta necieņas izrādīšana pret partneri ir spēcīgs indikators tam, ka attiecības atrodas uz kraujas malas, komentē Kārena Konvoja:

“Acu bolīšana, noniecināšana un izturēšanās pret otru ar nicinājumu ir svarīgākie indikatori, ka attiecībām ir lemts izjukt. Pārim ir jāciena vienam otru un jānovērtē atšķirības, nevis jāuzskata, ka šīs atšķirības nozīmē to, ka otrs ir stulbs vai viņš kļūdās.”

Nestrīdēšanās

Duglass Kapans apgalvo, ka nestrīdēšanās pāra starpā var būt pēdējā zārka nagla:

“Liela daļa pāru izvairās no atbildības uzņemšanās un strīdu risināšanas, slēpjot patiesību un ignorējot kaut ko, kas darās galvā. Tādā veidā rodas aizvainojums. Šis cilvēks ir pats tuvākais – tev vajadzētu viņam stāstīt visu, kas tevi nomāc.”

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment