Kā dažos soļos no dīvānā sēdētāja pārtapt par kaislīgu treniņu zāles apmeklētāju

 

Vienmēr trenējies pirmdienā

Nedēļas iesākšana pareizā veidā dos enerģiju un motivāciju arī visai pārējai nedēļai.

Nekad neizlaid treniņu divas dienas pēc kārtas

Vienu dienu vari izlaist, bet nākamajā tev noteikti atkal ir jātrenējas. Šim tev ir jākalpo kā zelta likumam – nepakļauties tam nedrīkst.

Atceries – treniņi dod enerģiju!

Ja jūties pārāk noguris treniņam, atceries, ka trenēšanās palielina enerģijas līmeni. Pamēģini šo piefiksēt – kā tu jūties pirms un pēc treniņa – atšķirība būs patīkama.

Lasi vēl: Pašam savs trenažieris – kā pagatavot speciālās siksnas TRX treniņiem!

Nav jāiet dušā

Viena problēma (īpaši sievietēm) ir nevēlēšanās trenēties, jo pēc-treniņa duša aizņem pārāk daudz laika. Ja arī tu esi tāds, kurš ilgi mazgājas, izvēlies dažkārt treniņus, pēc kuriem nav nepieciešams iet dušā, piemēram, spēka treniņš, joga vai staigāšana.

Tev ir laiks

Ja tev šķiet, ka tev nav laika treniņiem, tu maldies.  Vari pat doties 2o minūšu pastaigā – tas jau ir daudz labāk nekā sēdēt mājās. Arī šādas mazas “izlocīšanās” spēlē lielu lomu tavā fiziskajā veselībā.

Avots: liferemix.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tam visam ir vajadzīga nauda.
    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment