Kanibālisms pastāv arī starp civilizētiem cilvēkiem – mums ir pierādījumi!

 

1. Mūziķis, kurš apēda pats savu pirkstu pēc negadījuma

a98622_cannibalism_1-ate-own-finger

Deivids Plajpenzs no Anglijas cieta ceļu satiksmes negadījumā, kurā zaudēja savu pirkstu. Viņš vadīja motociklu un trieciena rezultātā smagi traumēja roku. Ārsti teica, ka viņa roku var glābt, taču vienu pirkstu nācās amputēt, lai nepieļautu asins saindēšanos. Pēc operācijas Deivids lūdza ārstiem savu pirkstu paturēt – par cik ārstiem nav tiesību paturēt pacientu ķermeņa daļas, ja viņi tās vēlas ņemt sev līdzi, tad tās ir jāatdod pacientiem. Deividam vienmēr ir bijusi interese uzzināt, kā garšo cilvēku gaļa, tāpēc viņš nolēma savu pirkstu uzvārīt un apēst. Pēc “vakariņām” viņš nofotografēja sava pirksta kaulus un nopublicēja bildi Facebook.

2. Japānis, kurš pagatavoja savas ģenitālijas un pasniedza tās 6 cilvēkiem restorānā

a98622_cannibalism_3-cooked-own-genitalia

22 gadus vecais japānis Mao Sugijama ir aseksuālis. Viņš nolēma ķirurģiski atbrīvoties no saviem dzimumorgāniem, jo viņam tie “nebija nepieciešami”. Pēc operācijas viņš savas ģenitālijas sasaldēja un profesionāla pavāra pavadībā pats tās pagatavoja. Sākotnēji Mao bija iecerējis savas ģenitālijas pasniegt vakariņās vienam cilvēkam par 100,000 jēnām, taču vēlāk pārdomāja un pasniedza tās 6 cilvēkiem vakariņās vienā no Tokijas restorāniem. Vakariņām pieteicās 70 cilvēki. Mao izraudzījās sešus: 22 gadus vecu sievieti, laulātu, 30 gadus vecu pāri, 32 gadus vecu vīrieti un 29 gadus vecu pasākuma organizatori. Katram no šiem cilvēkiem vakariņas izmaksāja 250 ASV dolārus.

Lasi vēl: Kur tas vispār ir redzēts! Žurka – kanibāls

3. Kanibāls, kuru nogalināja palicija, kamēr viņš ēda cilvēka seju

a98622_cannibalism_6-homeless-face-eaten

Ronaldo Poppo cieta no kanibāla Rudija Eugena uzbrukuma, kurš ēda viņu seju, kamēr viņš atradās bezsamaņā. Ronaldo izglāba apsarga vērīgā acs, kas novērošanas kamerās ieraudzīja uz ielas noteikošo – kails kanibāls ēda cilvēka seju, kamēr viņš atradās bezsamaņā. Apsargs teica, ka tas esot bijis šausmīgākais skats, kādu viņš jebkad bija redzējis un nekavējoties izsauca policiju. Policijai atbraucot, kanibāls nelikās mierā, viņš turpināja ēst Ronaldo seju, un policija nolēma tūlītēji izšaut. Kanibāls saņēma 6 šāvienus un nomira ar Ronaldo miesu mutē. Tiek pieļauts, ka Rudijs varēja būt narkotisko vielu iespaidā, bet policija to nekomentē. Ronaldo tika tūlītēji nogādāts slimnīcā, kur ārsti aprūpēja brūces. Ronaldo gan tagad izskatās savādāk nekā iepriekš.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment