Iespaidīgi – pat nevarēju iedomāties, kas bija šie talantīgie cilvēki, pirms viņi kļuva slaveni!

Visi šie cilvēki pirms slavas bija bezpajumtnieki. Arī talantīgu cilvēku dzīvē mēdz būt grūti laiki, kad vairs nav nekā, taču šie cilvēki ir unikāli ar to, ka nekautrējās lūgt palīdzību apkārtējiem un nebaidījās atklāt savu talantu pasaulei!

1. Natālija Treilinga – sieviete, kuras dēls nofilmēja viņu spēlējam klavieres, un video kļuva populārs. Natālija dzīves laikā ir saskārusies ar veselības problēmām, divu meitu nāvi un palikšanu bez pajumtes. 80 gadu vecā Natālija no Austrālijas kopš video publicēšanas ir guvusi lielu atpazīstamību, kā rezultātā aicināta uzstāties vairākos koncertos.

capture

2. Teds Viljamss – balss, kas pārsteidza visus. Jau no bērnu dienām Teds saprata, ka viņa “maize” būs viņa balss. Viņš uzsāka veiksmīgu karjeru radio, taču pēc kāda laika viņš “nogāja no ceļa” – Teds vairākas reizes saņēma apsūdzības saistībā ar narkotiku izplatīšanu uz zādzībām – attiecīgi viņu atlaida no darba radio, un pēc neilga laika viņš kļuva par bezpajumtnieku. Atpazīstamību viņš guva 2011.gada janvārī, kad kāds garāmbraucējs ievēroja Tedu, ubagojot ar zīmi, kur viņš bija izlielījis savu Dieva doto zelta balsi, un to nofilmēja. Video tūlītēji kļuva populārs, un Teda dzīve mainījās. Viņš saveda kārtībā savu ārējo izskatu, noslēdza vairākus balss ieraksta darījumus un pārvācās uz Holivudu. Ilgs laiks gan nepagāja, kad Teds atkal ķērās pie narkotikām un alkohola, bet viņš savu atkarību uzveica un tagad turpina savu gājienu pretī panākumiem.

Lasi vēl: Izsalcis bezpajumtnieks tikai vēlējās paēst, bet tu neticēsi, ko viņam izdarīja kafejnīcas kasieris!

capture3

3. Sung Bung Choi – nu jau plašāk pazīstams kā “Korea’s Got Talent” zvaigzne. Kad 22 gadus vecais Sungs uzkāpa uz Korea’s Got Talent skatuves, viņam jautāja, kāpēc viņš pieteikuma veidlapā ģimenes aili ir atstājis tukšu – viņš atbildēja, ka viņš nezina savus vecākus. Viņš 3 gadu vecumā tika ievietots bērnunamā, no kurienes viņš aizbēga pēc 2 gadiem, jo tika piekauts. Kopš tā laika viņš bija bezpajumtnieks – viņš naktis pavadīja patversmēs vai publiskajās tualetēs. TV šovā viņš ieguva 2.vietu – Sunga balss ir tik skaista, ka viņš pat tika uzaicināts dziedāt Londonas Olimpiskajās spēlēs un Dienvidkorejas himnu oficiālos un publikos pasākumos, tāpat arī Dienvidkorejas prezidentam. Pēc TV šova Sungs parakstīja līgumu ar Bong Bong Company ierakstu kompāniju.

a99540_song-bong-choi

4. Markuss Malone – bijušais Santana grupas perkusionists, kurš pēc cietumsoda izciešanas kļuva par bezpajumtnieku un atgriezās grupā, pateicoties Karlosam Santanam. Latīņu rokgrupa Santana ar savu mūziku klausītājus priecē kopš 60-ajiem gadiem, taču neilgi pēc grupas darbības uzsākšanas viens no grupas biedriem Markuss tika apcietināts, un viņam nācās izciest cietumsodu. Pēc iznākšanas no cietuma Markuss kļuva par dārznieku, kur necik daudz naudas tā arī nenopelnīja un kļuva par bezpajumtnieku. 2013. gada septembrī Markuss atklāja vietējiem žurnālistiem, ka viņš ir bijis pirmais Santana perkusionists, un vietējā redakcija parūpējās, lai Markuss ar Karlosu atkal satiktos. Kopš viņus satikšanās vecais grupas sastāvs ir atjaunots, un nu jau ir iznācis jaunais albums, un attiecīgi arī izbraukta koncertturneja.capture2

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment