Lūk, kas katru no Zodiaka zīmēm dara patiesi laimīgu!

Auns

Aunus laimīgus dara pilnīga brīvība. Šos cilvēkus visvairāk uz pasauli tracina, kad kāds viņiem norāda, kad jācecļas uz darbu 5 no rīta, kad viņi kādam ir kaut ko parādā. Viņi savas problēmas atrisina vienkārši – izvēlas tādu darbības veidu, kas sniedz viņiem dažas priekšrocibas. Šie cilvēki strādā ne mazāk, kā citi, bet viss slēpjas viņu brīvajā grafikā. Kad Auni strādā, kā roboti, viņos uzkrājas ļaunums un negatīvs, bet nokaitināti Auni ir sliktāki par kodolkaru un pasaules galu. Šie cilvēki labāk būs brīvi un laimīgi, nekā bagāti un vareni, bet bez brīva laika un kā bosa izsūtāmie.

Vērsis

Vēršiem vislielāko laimi šajā dzīvē nes sajūta, ka viņi ir pārāki par citiem cilvēkiem, jo īpaši par saviem draugiem un kolēģiem. Vēršiem patīk, ja viņu mašīna ir dārgāka, māja lielāka, figūra labāka, otrā pusīte skaistāka. Šie cilvēki neredz dzīvei mērķi, ja viss ir tāpat, kā citiem. Lai ne visā, bet kaut kur viņiem vienkārši ir nepieciešams būt labākiem. Tas viņos rada sajūtu, ka viņi ir visveiksmīgākie un vispopulārākie. Viņi grib sajust, ka viņus apbrīno. Tāda ir viņu daba, viņu dzīves jēga. Viņiem vienkārši vajag būt augstumā. Vismaz kaut kur.

Dvīņi

Dvīņi ir laimīgi gandrīz visu laiku. Tie ir tādi cilvēki, kuri prot atrast plusus sīkumos. Tieši Dvīņi saka: “Lai kas arī notiktu, tas notiek uz labu”.  Iespējams, ka tieši Dvīņi arī izdomāja šo parunu. Īsāko sakot, Dvīņiem pilnai laimei pietiek ar problēmu trūkumu kā tādu. Pārējo viņi izdarīs paši. Vēl Dvīņi priecājas, kad no rītiem nevajag agri celties un kaut kur iet. Viņi dievina brīvdienas, bet ne tāpēc, ka ir noguruši no darba, bet gan tāpēc, ka viņiem patīk apstākļu maiņa. Darbā viņi gandrīz nekad nenogurst tāpēc, ka viņi izvēlas tādu darbu, kas viņiem patīk. Tie ir pozitīvi cilvēki. Ļoti.

Vēzis

Vēži priecājas, kad viņiem blakus ir viņu tuvinieki un radinieki. Vēžiem ir vajadzīga uzvara mīlas un finansu frontē. Viņiem patīk, kad viss norit savu gaitu. Principā, Vēži gandrīz vienmēr ir laimīgi, kaut arī to neizrāda. Viņi vienkārši ļoti spēcīgi ir ieciklējušies uz lietām. Šo zvaigžņu pārstāvjiem nevajag, lai viņus apbrīnotu – viņiem nav mērķis kļūt par superzvaigznēm. Viņi ir garā spēcīgi, tāpēc laime viņiem rodas pakāpeniski un gandrīz nekad nepazūd. Visā pārējā viņiem izturības ziņā vienkārši nav līdzīgu. Vēzim laime nav rezultāts, bet gan pats process.

Lauva

Lauvas ir vislaimīgākie cilvēki pasaulē, ja viņi ir bagāti un vareni. Var arī bez varas – vienkārši vairāk naudas. Protams, nauda spēj aplaimot 99.9% Zemes iedzīvotāju, bet Lauvas tā vienkārši ceļ spārnos. Lauvas vēlas būt visbagātākie cilvēki pasaulē, bet viņiem ir diezgan grūti to sasniegt, tāpēc viņi gandrīz vienmēr tērē vairāk, nekā spēj nopelnīt. Viņiem patīk tērēt naudu, bet ne to nopelnīt, tāpēc šai zodiaka zīmei laime ir ēteriska un pastāvīgi te atnāk, te aiziet. Tā dzīvot ir ļoti grūti, bet ko darīt.

Jaunava

Jaunavas ir laimīgas, kad viņām nav nekādu problēmu. Mūsdienu pasaulē to ir grūti panākt, tāpēc Jaunavas pastāvīgi ir stresā. Viņām ir vajadzīga stabilitāte, kā arī garantijas. Viņas nebūs laimīgas ar mīļoto cilvēku, ja šaubās par viņu. Viņas nebūs laimīgas, ja nepaspēs pirms miega izdarīt visas savas lietas. Jaunavas pastāvīgi šaubās, pastāvīgi meklē zemūdens akmeņus, tāpēc laimīgas kļūst vien laiku pa laikam. Tas ir līdzīgi apgaismībai. Lūk, Jaunava iet uz darbu un te – bāc! – “Eh, bet man taču dzīvē viss ir labi”, – domā Jaunava, bet pēc tam izelpo un saprot: “Es taču esmu laimīgs cilvēks, velns parāvis”.

Svari

Svari ir laimīgi, ja viņiem ir mīļotais hobijs un neierobežots laiks tam. Vēl Svari ir laimīgi, kad viņi visu kontrolē, bet problēmas atrsinās ātri. Viņi necieš haosu, ja haoss ir negaidīts un ir pārsteidzis nesagatavotus. Svari vēlas, lai visi viņus mīl, lai viss būtu harmonijā. Tie ir ģimenes cilvēki, kuri vēlas, lai viņu ģimene plauktu un būtu veiksmīga itin visā. Pieprasījumi nav no tiem mazākajiem, tāpēc Svari ir vai nu vislaimīgākie pasaulē, vai arī pastāvīgi atrod problēmas un trūkumus apkārtējā pasaulē.

Skorpions

Skorpioniem laime ir kaut kas neparasts un neordinārs. Viņi nav perfekcionisti, bet viņi dievina kārtību. Viņiem patīk ievērot striktu kārtību dzīvē. Lai sauktu sevi par laimīgiem, viņiem ir vajadzīgs mīļots darbs un pastāvīga aizņemtība. Viņi bieži mīl atrasties vienatnē paši ar sevi, tāpēc arī darbs ir vajadzīgs tāds, lai neviens nevarētu novērst viņu uzmanību no procesa. Laimīgs Skorpions ir patstāvīgs Skorpions.

Strēlnieks

Strēlnieki mīl dinamiku un brīvību itin visā. Tie ir lepni cilvēki, tāpēc viņi necieš atskaitīties kāda priekšā. Viņi ir laimīgi, kad ir paši par sevi, kad mīļotais cilvēks neaiztur nekur. Vēl viņiem ir vajadzīga vides maiņa daudz biežāk kā visiem citiem, tāpēc, ka Strēlnieki ātri nogurst no rutīnas. Viņi dievina piedzīvojumus, un gūst baudu vienkārši no tā, ka dzīvo. Viņi ļoti mīl dzīvi, tāpēc tiek uzskatīti par laimīgiem cilvēkiem.

Mežāzis

Mežāži ir laimīgi, kad viss notiek tā, kā viņi vēlas. Viņiem vajag, lai dzīve noritētu pēc iviņu epriekš izstrādātā plāna. Mežāži neieredz, kad viss cilvēciskā faktora dēļ iet kūleņu kūleņiem. Tas viņus spēcīgi izsit no sliedēm, tāpēc, ka viņiem īsta laime ir rutīna šī vārda labā nozīmē. Zemes stihija uz Mežāžiem iedarbojas tā, ka viņi necenšas iekarot augstumus – viņu laime ir pavisam vienkārša. Viņiem vajag, lai neviens viņus neaiztiktu un neuzstieptu savas idejas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir laimīgi, kad viņiem ir iespēja izrauties ārpus pilsētas. Viņiem patīk ekstrēms, ceļojumi, pārgājieni, pikniki, aktīva atpūta un sports. Ikdienā viņiem ir vajadzīgas uzvaras biznesā, bet brīvdienās – emocionāla sakratīšana. Tikai tādā režīmā viņi pa īstam būs laimīgi. Bieži mēdz būt tā, ka Ūdensvīriem vienkārši neko nevajag, tāpēc šīs zīmes pārstāvjus var nosaukt par laimīgiem cilvēkiem.

Zivis

Ir ļoti grūti atminēt Zivju laimes mīklu tāpēc, ka viņi ir diezgan noslēgti. Viņi dievina, kad viņiem ir daudz naudas un brīvība, bet tāpēc nevajag strādāt. Kad viņiem viss tiek tāpat vien, tad viņi dzīvi mīl pa īstam. Ja vajag daudz strādāt, tad Zivis nevar kļūt pienācīgi laimīgas, jo pēc viņu domām dzīvei ir jābūt baudai, un nevis būšanai ofisā. Zivis bieži nodarbojas ar mākslu, lai atbrīvotu sevi no darbadienu smaguma.

Pozitīva domāšana – tā ir pareiza izvēle tiem, kuri vienmēr grib būt laimīgi. Lieta tāda, ka pozitīvas domas vienmēr dara mūs veiksmīgu, jo nodarbojas pieķeršanās likums. Biežāk iedomājieties sevi esam laimīgus, tad tas tā būs vienmēr.

Lasi vēl: Kuras ir pašas sliktākās mīlas saderības visā Zodiakā?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment