Lūk, kāda izskatās pasaulē lielākā mākslīgā pēcpuse! (+foto un “tverkinga” videomateriāls)

Pretēji pirmajam priekšstatam, viņas pēcpusē nav ievietoti implanti – tie ir viņas pašas taukaudi, kuri vienkārši no nevēlamajām ķermeņa zonām ir pārvietoti uz pēcpusi. Lai sasniegtu šādu pēcpuses apjomu un turpinātu to vēl palielināt, Natašai ir jāpieņemas svarā – viņai nākas ik dienas ēst kalorijām bagātas maltītes. Tikai tādā veidā viņa var iegūt taukaudus organismā, kurus plastiskās operācijas ceļā pārvietot uz pēcpusi.

Nataša pirmo plastisko operāciju veica 20 gadu vecumā un kopš tā laika, viņai ir veiktas 3 pēcpuses palielināšanas un krūšu palielināšanas operācijas, lūpu injekcijas un citas procedūras, kuras viņa neprecizē.

Pirmā lieta, ko dara Nataša pamostoties, ir skatīšanās spogulī uz savu pēcpusi. Viņa paskaidro, ka savu apaļīgo augumu ir iemīlējusi jau kopš pusaudzes gadiem un ar plastiskajām operācijām ir vēlējusies izcelt savas formas. “Varbūt man ir ķermeņa dismorfija, taču es neuzskatu, ka mana pēcpuse ir liela. Es noteikti gribu lielāku”, atklāj gaišmate.

 

24 gadus vecā zviedriete naudu pelna ar modeles darbu – viņa ir glamūra modele, kas fotografējas priekš lielu pēcpušu entuziastiem. Atpazīstamību viņa iegūst sociālajos tīklos.

“Man patīk lielas pēcpuses sajūta. Es, ejot pa ielu, jūtu, ka mana pēcpuse ļum, kas man liek justies seksīgai, spēcīgai un arī liek man uzbudināties. Tā ir labākā sajūta. “, stāsta jaunā sieviete no Gēteborgas.

Diemžzēl, ne visus sajūsmina viņas pēcpuse. Natašas vecāki ir norūpējušies par viņas veselību un nākotni. Viņas vecāki regulāri aicina Natašu pārstāt uzlabot savu ķermeni, brīdinot, ka viņa nevarēs izveidot ģimeni un saskarsies ar veselības problēmām. Natašas vecāki viņu pat ir nosaukuši par govi – tas Natašu ir ļoti aizskāris, taču viņa neļauj tam sevi apturēt.

https://www.youtube.com/watch?v=t9l1WshAq9o

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās pasaulē lielākais mākslīgais dzimumloceklis! (+FOTO/VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment