Neļauj greizsirdībai ņemt virsroku jeb kā apslāpēt paranoju un saglabāt attiecības

Biežāk satiecies ar saviem draugiem un velti laiku saviem hobijiem – jums abiem nepieciešama atelpa vienam no otra ik pa laikam, tāpēc ir labi, ka pāris attīsta katrs savas intereses paralēli attiecībām, bet ar nosacījumu, ka to dara abi, nevis tikai viens, citādāk efekts būs pretējs.

Sniedz otrajai pusītei nedaudz vairāk brīvības – apslāpē savu vēlmi zvanīt, rakstīt īsziņas vai izskatīt visus otrās pusītes un viņas draugu sociālo tīklu profilus, mēģinot uzzināt, kur ir tava otrā pusīte, ko viņa dara un ar ko.  Nodarbini sevi ar ko interesantu, lai novērstu domas. Ar laiku pieradīsi. Reaģē tikai tad, ja pamani kādas izmaiņas ikdienas rutīnā, garastāvoklī vai savstarpējās attiecībās.

Izrunājies ar savu otro pusīti par to, kas tevi uztrauc – atklāj, ka vēlies zināt, kas ir tas cilvēks, kurš komentē tavas bildes sociālajos tīklos; atklāj, ka vēlies zināt, kas raksta tavai otrajai pusītei sms; atklāj, ka tev nepatīk pretējā dzimuma draugu klātbūtne otras pusītes draugu lokā utt., un uzklausi, kādus risinājumus piedāvā otra pusīte.

Neļaujiet attiecībām ieslīgt rutīnā – pavadiet laiku kopā kvalitatīvi un pēc iespējas aizraujošāk.

Lasi vēl: Šīs lietas sievietes padara ļoti greizsirdīgas; ko nekad nevajadzētu darīt esot attiecībās

Ja reiz esi piedzīvojis krāpšanu, iespējams, pat ar tagadējo otro pusīti, tad nekautrējies meklēt profesionālu palīdzību – krāpšanai tikt pāri ir grūti, vēl jo vairāk, ja to mēģini izdarīt pats saviem spēkiem. Ja tiešām otru mīli un vēlies turpināt attiecības, tad meklē palīdzību pie psihologa, jo mocīt sevi un otru pusīti greizsirdībā un paranojā nav to vērts – tā tu pakļausi savas attiecības lielam neizdošanās riskam.

Ja tava otra pusīte tev apzināti liek justies greizsirdīgam un no tā gūst emocionālu baudu, nopietni apdomā šādu attiecību nākotni – tāda veida uzmanības piesaistīšana nav veselīga, jo īpaši tev, jo tu esi tas, kuram ir jāmokās, kamēr otra pusīte izjūt apmierinājumu.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment