Iemācies flirtēt ar sms palīdzību – savaldzini viņu no jebkāda attāluma!

Neesi pārāk seksuāls (sākumā).

Ja tu jau sākumā rakstīsi pārāk neķītras lietas bez jebkāda pamatojuma, viņai tas liksies nepatīkami un visticamāk tu jau drīz vien tiksi atšūts. Labāk kļūt seksuālam tikai tad, kad tiecies ar viņu dzīvē, jo tad varēsi vērot viņas reakcijas un labāk novērtēt savu rīcību.

Esi īss.

Kad sūti viņai koķetu īsziņu, pārliecinies, ka tā ir īsa. Viens vai divi teikumi ir vairāk nekā pietiekami. Rakstot pārāk gari, tu riskē viņu nogarlaikot, lai arī cik asprātīgs, pēc tavām domām, nebūtu tavs teksts.

Esi rotaļīgs un liec viņai smieties.

Esi jautrs un joko. Likt sievietei smieties ir svarīgi, neatkarīgi no tā, kā tu ar viņu flirtē: dzīvē vai īsziņās. Pastāsti viņai kaut ko smieklīgu, ko šodien redzēji, vai paķircini viņu. Tikai uzmanies, lai viņa nesāk tevi uzskatīt par kretīnu, un ļauj arī viņai tevi ķircināt.

Pārliecinies, ka tavs humors ir atbilstošs.

Tā kā teksta ziņās tu nevari piepalīdzēt ar balss intonācijām un sejas izteiksmēm, tavus jokus ļoti viegli var pārprast. Uzmanies, lai tavi izteikumi ir skaidri un tajos nav divdomību, kas varētu viņu apvainot vai sāpināt. Ir jauki, ja starp jums rodas tā sauktie iekšējie joki, par kuriem tu vari viņai ik pa laikam atgādināt. Labs veids, kā viņu sasmīdināt bez apvainošanas riska.

Nesūti viņai pārāk daudz ziņu.

Ja tu piezvani meitenei, un viņa neatbild, tev visticamāk nevajadzētu zvanīt vēlreiz. Tāpat ir ar īsziņām. Ja tu aizsūti viņai koķetu ziņu, bet viņa vienkārši neatbild, pagaidi dažas dienas, pirms vari mēģināt atkal. Nekļūsti pārāk apsēsts, dīvains vai kaitinošs – tāds risks pastāv, ja sūtīsi pārāk daudz ziņu.

Izvēlies īsto laiku.

Ja viņa strādā vai iet skolā un kādreiz nosauc savu nodarbošanos par garlaicīgu, tā ir tava lielā iespēja. Aizsūti viņai smieklīgu īsziņu laikā, kamēr viņa atrodas savā garlaicīgajā darbā vai stundā. Tad viņu tava ziņa iepriecinās vairāk un ir lielāka iespēja, ka viņa atbildēs pozitīvi. Un vēl viens padoms: centies izvairīties viņai rakstīt tad, kad viņa pavada laiku kopā ar draugiem. Ļoti iespējams, ka viņa būs pārāk aizņemta vai pārņemta ar citām domām, lai tev pieklājīgi atbildētu.

Flirtē ar mērķi.

Domā pāris soļus uz priekšu – kā nevainīgo flirtu pamazām novest līdz uzaicinājumam uz randiņu. Ja tev tas veiksmīgi izdosies, tas nebūs neveikli un viņa visticamāk piekritīs.

Avots: manhelper.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment