Pēc šī raksta izlasīšanas tu vienmēr viesnīcās pārbaudīsi pagulti, jo zem viņu gultas atradās kas šokējošs

pataija2

Pāris, kurš nakti pavadīja Pataijas pludmales kūrortā, sūdzējās par nepatīkamo smaku, kas bija viņu rezervētajā numuriņā, taču tāpat tur pārnakšņoja. Nākamajā dienā, kad numuriņā ieradās apkopēja arī viņa sajuta nepatīkamo smaku un pamanīja uz grīdas asinis netālu no gultas.

Viesnīcas darbiniece ieejot numuriņā, lai to uzkoptu ziņoja par nepatīkamu smaku tajā, kad ieradās pārējie darbinieki, lai pārmeklētu istabu, viņi atrada mirušas transseksuālas sievietes ķermeni, kurš bija paslēpt pagultē.

Par transseksuālās sievietes slepkavību apcietināti divi 17 un 14 gadus veci zēni, kuri atzinušies izdarītajā. Nogalinātā sieviete bijusi 28 gadus veca un esot identificēta kā Amphona Kongsonga. Puiši stāsta, ka vecākais no viņiem ar Amphonu iepazinis Facebook. Viņa esot teikusi, ka meklējot darbu Pataijā un esot jauniņā. Viņa esot uzaicinājusi viņus abus uz viesnīcu. Tā viņi pavadījuši kopā vairākus vakarus, bet izcēlies kautiņš, kad 17 gadus vecais zēns noraidījis sievietes piedāvājumu. Tā puisi stāstījuši policijai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment