Pēc strīda sieva aizgāja prom no mājām, atstājot vīru ar bērniem. Pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n

Šī stāsta sākums ir pazīstams teju katrai ģimenei. Vīrs noguris pārrodas mājās no darba un iekrīt gultā, lai skatītos televizoru. Tajā pašā brīdī sieva liek bērnus gulēt. Bērni sāk niķoties un nevēlas doties gulēt.

Lai nedzirdētu bērnu raudāšanu, vīrs demonstratīvi uzlika skaļāk televizoru. Tas sāpināja sievu un viņa izgāza savas dusmas uz viņu.

Vārdu pēc vārda vīrs ar sievu sāka aizvien vairāk strīdēties. Sieva pārmeta vīram par to, ka tas neesot pat pirkstu pakustinājis, lai palīdzētu tikt galā ar bērniem. Vīrs turpretī pārmeta sievai, ka viņa caurām dienām neko nedarot, kamēr viņš diennaktīm vergojot darbā.

Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu

Galu galā, sieva neizturēja. Noraudājusies viņa savāca mantas un devās pie saviem vecākiem. Pēc 2 dienām viņa saņēma vēstuli no sava vīra.

 

“Mīļā mana!

Lūdzu, piedod par manu uzvedību. Kad tu aizgāji, man bija pietiekoši daudz laika, lai saprastu radušos situāciju.

Ar bēdām sirdī liku bērnus gulēt. Kad tu no rīta neatgriezies mājās, man nācās paņemt brīvdienu darbā, lai paliktu ar bērniem. Es visu dienu darbojos pa māju, man nebija pat minūte laika atslābt un atpūsties.

Es nemitīgi gatavoju, ģērbu bērnus, rotaļājos ar viņiem un uzkopu māju. Man nācās to visu darīt vienlaicīgi!

Visas dienas garumā es biju ieslēgts pats savā mājā un man nebija iespēja parunāt ne ar vienu, kas būtu vecāks par 10 gadiem. Tad es sapratu, ko tu upurē bērnu dēļ.

Nākamā diena bija tāda pati. Es bez tevis nodzīvoju 2 dienas un 1 nakti. Pa šo laiku es daudz domāju un sapratu pašu galveno.

Es beidzot sapratu, cik ļoti tu nogursti dienas laikā! Sapratu, ka būt mammai nozīmē vienmēr upurēt sevi kaut kam. Tas ir daudz grūtāk par 10 stundām ofisā.

Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu

 

Es sapratu, ka mammai ir visatbildīgākais darbs pasaulē! Diemžēl daudzi to nenovērtē un nemaz neapzinās.

Šo vēstuli tev rakstu ne tikai tādēļ, lai atvainotos un pateiktu, ka ļoti skumstu pēc tevis. Es vēlos, lai katru dienu tu dzirdētu no manis, kāda malace esi! Tu man esi visdrosmīgākā! Uz taviem pleciem sēž mūsu ģimenes labklājība!”

Šis stāsts mūs pamāca, ka nevajag spriest pārlieku ātri, īpaši tad, kad par situāciju nav ne mazākās nojausmas.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">K</cite>

    Vienmer dodas pie vecākiem 😀

  • <cite class="fn">Māte</cite>

    Nu lūdzu, nevajag tagad mātes pataisīt par nez kādām nabadzītēm. Riebjas lasīt.
    Es neesmu un nevienu mammu nepazīstu kura netiek galā ar visu vai nevarētu iziet ārā bez bērniem.

  • <cite class="fn">Attiecibu pratejs</cite>

    Diemzel nezinu vai si vestule ir autora izdoma – iespejams autors pec psihilogijas tipa jauna meitene bez gimenes. Domaju virietis seit izskatas sauc atpakal jo ir ielikts bezizejas slazda. Savukart ista mate nemaz nepametis tik vienkarsi bernus – drizak aizzies ar berniem kopa- pat ne uz kurieni. Ticiet man jaunas meitenes kuram patika sis rakstins romantikas del – dzive ir skarbaka….

  • <cite class="fn">MARIS</cite>

    🙂

  • <cite class="fn">Ziperis</cite>

    Izdomāts murgs, kā jau vienmēr šajā portālā

  • <cite class="fn">.k.</cite>

    Tas tak suņa murgs! Es ar savu bērnu pavadu tik pat ilgu laiku cik sieva un kārtoju māju, taisu ēst, bet kaut kā nenogurstu tā, kā sieva! Jūs sievietes vnk esat slinkas un bez špaktelēšanos neko citu negribat darīt!

  • <cite class="fn">.k.</cite>

    Vai vienkārši sagribēja bezmaksas …! 😂😂😂

    • <cite class="fn">Lapsis</cite>

      Kā tad, tas ir raudulīgas mūsdienu māmiņas wanna be raksts. 2,5 gadu laikā esmu pavadījis neskaitāmas dienas, nedēļas mājās ar 2 maziem bērniem, jā, viegli nav, bet tā kā rakstā arī ne tuvu nav. Nevajag padarīt sevi par mocekli un nevajag domāt, ka mēs darbā nenogurstam, tas ir citāds nogurums, bet tas arī ir nogurums. Mūsu mammas paspēja visu, 2,3,4 bērnus izaudzināt, māju sakārtot un vīru pabarot, bet neviens nesaskata vieku atšķirību! Šodien visa problēma ir nevis bērnos, bet telefonos. Gribu pasēdēt IG, bet man jāvāc māja un jāslauka dirsas, drīz būs vecis mājās, tas būs neapmierināts, ka nav ēst pagatavots. Nesēdiet telefonos, viss būs ievērojami labāk, skat, var būt tie bērni un vīrs izrādīsies normāli un mīļi cilvēki, kas nav nasta, bet prieks un laime.

  • <cite class="fn">Una</cite>

    Izdomajums. Vieietis pat nenojaus kadi ir pienakumi. Parasti sievietei stradajot viss jafara dubulta, jo viram erti – nebija izpratnes, kas jadara

  • <cite class="fn">Skarba patiesiba</cite>

    Mamma kas ir viena ar bernu.
    Nosauksu iemeslus kadel piekritu sim rakstam un dzive ir tadu gadijumi kad patiesam Es ka mamma nogurstu. Jo Esmu bez atbalsta. Dzives iemesli:
    1. Mana mate – garigi slima
    2. Tevs pameta .
    3. Oma dzeraja
    4. Vectevs pameta omi aizvacas prom pa visam ar dzerajs
    5. Virs muzigos komandejumus
    Latvija algas – nabadziba.
    6. Draudzenes muzigi aiznemtas.
    Pat nekad neuzraksta un nepazvana.
    Tad ka mamma . Ka lai nenogurst. ?
    Retais kurs to sapratis. Daudz dirseju ari netrukst komentaros. Jo redzams dzive ir sudraba paplate pasniegta. Tadel nesaprast

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Skumji! Dzīvē visādi var gadīties! Bet kāda loma tur draudzenēm? Vai tas atkal ir kāds murgojums?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Divus gadus savus divus sīčus audzināju viens pats, plēsdamies vairākos darbos. Brīvdienās omes pieskatīja. Nebija viegli, bet nevajag taisīt megavaroņdarbu, no bērnu audzināšanas un mājas darbiem. Ja nav jāstrādā algots darbs, tā varētu būt tīrā izklaide.

  • <cite class="fn">Inde</cite>

    Vīrietis nekad neko tādu nerakstītu – pilnīgs absurds! Ja sieva pēc nedēļas uzrastos – viņš pateiktu, ka nekas jau īpašs nebija, lai tiktu galā ar bērnu. Visticamāk, piezvanītu savai mātei un pats darbotos ikdienas ritmā…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Komentāri intresantāki nekā raksts

Leave a Comment