Šī sieviete mēģināja apmierināt sevi, kamēr viņas draugs skatījās – lūk, kā tas bija

Kad Džekam atklāju par seksa rotaļlietas izmantošanu, viņš bija ārkārtīgi sajūsmināts un vēlējās redzēt kā es to izmantoju. Godīgi sakot, neatceros, kad pēdējo reizi vispār to izmantoju, skaidrs tikai tas, ka sen, es baidījos, ka ierīces baterijas varētu būt skārusi erozija.

Pāris dienas pēc mūsu sarunas es aplūkoju savu mazo sudraba krāsas “draugu”, izrādījās, ka tas ir darba kārtībā. Mirkļa ietekmē es nolēmu to likt lietā – bija dienas vidus un es netraucēti varēju ļauties sevis apmierināšanai. Pēc orgasma sasniegšanas es nodomāju, ka varbūt Džekam zināms kas vērtīgs. Ja nu masturbācija var kļūt par daļu no manas dzīves arī atrodoties attiecībās? Es nosūtīju viņam neķītru fotoattēlu, kur redzams kaunuma daļā novietots vibrators. Pāris ierosinošu ziņojumu vēlāk viņš jau atradās pie manis un mums bija labākais sekss, kāds vien bijis.

Lai vai kā, arī tas mani nepārliecināja, ka varu brīvi apmierināties sava drauga priekšā. Es šo problēmu pārrunāju ar labāko draudzeni un viņa man piekrita, ka masturbācija – lai arī dažkārt tā var būt seksa sastāvdaļa – ir ļoti intīma padarīšana. Mana labākā draudzene skaidroja: “Tu atklāj savu otro pusi, to kuru tu parasti nevienam neļauj redzēt.” Es zināju, ka viņai ir taisnība. Manā priekšā seksa laikā bija masturbējuši tik daudzi vīrieši, bet es to uzdrīkstējos darīt tikai pēc seksa un arī tad klusītēm zem segas. Es nezināju, kā justies par sevis “izlikšanu apskatei”.

Nākamreiz, kad tikos ar Džeku, viņš atnāca pie manis ciemos un pagatavoja mums abiem kārtīgas vakariņas un tad iekārtoja guļamistabu romantiskam vakara turpinājumam sveču gaismā. Es pateicu, ka nerīkošu viņam šovu, bet ja viņš labi uzvedīsies, es ļaušu viņam skatīties.

Lasi vēl: Sekss trijatā: Trakākās atzīšanās, kādas sievietes uzdrīkstējušās publicēt

Mēs skūpstījāmies un izģērbāmies, labu brīdi tas līdzinājās visām iepriekšējām priekšspēlēm. Tad es notupos četrrāpus un pieskāros savam klitoram tāpat kā es to darītu viena pati, kad neviens neskatās. Es jutu, ka Džeks ar interesi seko līdzi katrai manai kustībai un patiesībā tas mani uzbudināja; apzināšanās, ka es viņu šādi sajūsminu bija visnotaļ seksīga.

Pēc orgasma sasniegšanas es apgūlos uz muguras, Džeks uz mani palūkojās ar sajūsmas pilnu skatienu un es viņa izteiksmē redzēju tik daudz iekāres kā nekad agrāk. Neatkarīgi no tā vai esi kopā ar kādu pāris mēnešus vai vairākus gadus, masturbēšana šī cilvēka priekšā var šķist biedējoša. Manā gadījumā tā kļuva par vienu no uzbudinošākajām lietām, kādas esmu darījusi.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment