Šis vīrietis atteicās no masturbēšanas 700 dienas un apgalvo, ka tas deva ŠĀDAS superspējas

Puisis savus uzskatus pamato šādi:

“Mēs visi esam dzimuši ar tukšumu sevī. Visu dzīvi mēs cenšamies to ar kaut ko piepildīt. Tas var būt jebkas – reliģija, garīgums, sievietes, akadēmiskums, darbs, pornogrāfija, Tinder, sekss, mobilais telefons, TV, filmas un tā tālāk. Tas, kā mēs piepildām šo tukšumu, padara mūs par tiem, kas mēs esam. Bet tas liek man domāt – kā gan šīs cilvēku izgudrotās, mākslīgās lietas var veidot mūsu personības?”

Tomēr tad, kad viņš nolēma atteikties no masturbēšanas, viņš atklāja, ka 700 dienu atturība nāk ar saviem bonusiem – superspējām.

“Mans prāts bija daudz skaidrāks, un biežāk jutos pilnīgi mierīgs. Jā, es jutu lietas, ko var saukt arī par “superspējām”- pēkšņa pašpārliecinātības celšanās, koncentrēšanās spējas lāzera asumā, vairāk uzmanības no sievietēm, vieglāk atrast seksu, enerģijas līmeņa celšanās, utt.”

Tomēr puisis piebilst: “Man gan nepatīk tās dēvēt par superspējām, jo kā gan mēs varam zināt, vai tās nav normālas cilvēciskas tendences?”

Tomēr, kā katrs vērtīgs supervaronis tev pateiktu, superspēju iemantošanai ir arī savas negatīvās puses. Šis puisis varbūt spēj labāk koncentrēties un ir pašpārliecinātāks, taču nav ticis vaļā no citām “bezjēdzīgām” atkarībām.

“Es ik pēc dažām minūtēm pārbaudu telefonu, lai redzētu, vai glītā meitene, kurai uzrakstīju, nav atbildējusi. Es bieži lietoju Tinder, lai redzētu, vai atradīšu tur savu īsto un vienīgo dvēseles radinieci (vai arī vienkārši kādu, ar ko pārgulēt).”

Avots: mirror.co.uk

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment