Trīs Zodiaka zīmes, kurām 2023. gada otrā puse sola lielu veiksmi mīlestībā – izmanto šo laiku

VĒRSIS

Ja tavas attiecības ar partneri līdz šim ir bijušas visai drūmas, tad 2023. gada otrajā pusē situācija solās uzlaboties. Tiesa, jāņem vērā fakts, ka tas nenotiks tāpat vien un no zila gaisa – būs jāiziet cauri visdažādākajiem pārbaudījumiem, lai pārliecinātos, ka šīs savienība ir tā liktenīgā un mūžīgā.

Ieteicama ir ceļošana. Attiecībās esošie Vērši ceļojuma laikā savu partneri iepazīs tuvāk, taču tie, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, var iepazīties ar kādu vietējo cilvēku citā zemē, un izveidot attiecības.

Vientuļie Vērši jau no jūnija pirmajām dienām var iegūt iespēju veidot romantiskas attiecības. Pat ja tās nenoslēgsies dzimtsarakstu nodaļā, kopā pavadītās dienas paliks spilgtā atmiņā.

 

SKORPIONS

Skorpioniem 2023. gada otrā puse būs mīlestības gads! Šajā zīmē dzimušie nejutīs uzmanības trūkumu. Skorpioni izstaros agrāk nemanītu šarmu, kas apburs visus apkārtējos. Šī ir lieliska izdevība uzsākt jaunas, nopietnas attiecības vai nostiprināt esošās.

Skorpionam, kurš vēl nav atradis savu otro pusīti, 2023. gada pēdējie mēneši atnesīs īsto mīlestību. Tomēr, lai iegūtu to, ko vēlies nāksies iziet ārpus savas komforta zonas. Ja vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, izmēģini ko neierastu, piemēram ātros randiņus vai iepazīšanos internetā.

Ja vēlies veidot ilgstošas un stabilas attiecības, atliks vien piestrādāt pie savas komunikabilitātes, ņem vērā, ka tev vajadzētu samazināt arī savu slepenību. Liktenīga iepazīšanās var notikt gada vidū. Šī tikšanās būs negaidīta, bet, ja pazīšanās turpināsies, Skorpiona pasaule var apvērsties kājām gaisā.

Lasi arī:  Liene Šomase sākusi jaunu karjeru; Cilvēki internetā gan par viņu smejas

Arī tad, ja jau esi izveidojis attiecības, par sliktu nenāktu piestrādāt pie atklātības pret mīļoto cilvēku. Aprunājies ar partneri par intīmām vēlmēm, izrādi iniciatīvu mīlas rotaļās. Atpūties, ceļo, sporto – to visu kopā ar mīļoto cilvēku. Šis būs gads, kura ietvaros būs jānonāk pie daudziem jo daudziem kompromisiem, tādēļ pārliecinies par to, ka citi izprot tavas vajadzības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment