Viņa cieš no ļoti nopietnas slimības, tādēļ nespēj pamest māju bez šī! Tu nespēsi noticēt!

Krāmu tirgū Karla satika savu jauno partneri-pavadoni – pīli vārdā Daniels. Tas viņai bija perfekts kompanions, ar viņa palīdzību Karla sāka cīnīties pret PTST.

Daniels jau tagad ir lielāks un viņš nekur nedodas bez Karlas. Un Karlai dažkārt patīk Danielu ietērpt interesantos apģērbos.

1 

Karla salīdzina pīles audzināšanu ar 4 gadus veca bērna audzināšanu, kurš paliks tāds aptuveni 15-20 gadus. Kad pīle kļūst pārāk klusa, tad Karla zina, ka viņa strādā blēņas. Daniela mīļākais ēdiens ir makaroni ar sieru. 

Kamēr lielākā daļa cilvēku, kuri redz viņus abus uz ielas, domā, ka Karla ir tā, kura ir izglābusi šo pīli, viņai vienmēr patīk pateikt cilvēkiem, ka viss ir tieši pretēji. 

“Bez Daniela es nosēdētu mājās visu savu dzīvi,” Karla teica nesenā intervijā. “Es nekad neatstātu māju. Jo es vienkārši nevaru.”

1

Daniels Karlai liek justies komfortabli, izkāpjot ārā no komforta zonas – viņš viņai līdzi dodas visur – gan mašīnās, gan lidmašīnās, ko viņš var darīt, jo ir reģistrēts kā pavadonis.

Lasi vēl: Tu neticēsi, ko darīja šis suns, pēc tam, kad viņa saimnieki gāja bojā avārijā

1

Atgūšanās no tik smagas traumas kā avārija dažiem cilvēkiem var būt emocionāli ļoti grūta. Dažiem cilvēkiem ir jāapmeklē terapija vai pat jāmeklē kādas zāles, kas mazinās satraukumu. 

Avots: shareably.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment