Vīrieši atklāti runā par to, kā garšo viņu draudzeņu vagīna – #5 perfekti!

 

“Zemeņu saldējums”

Un es to ļoti izbaudu.

“Šķiņķis” 

Viņa garšo pēc šķiņķa Pateicības dienā. Šķiet, ka viņa katru gadu Pateicības dienā nozog gabalu šķiņķa un ieliek to sevī, lai uzturētu garšu. Dažkārt varu sagaršot arī ananasu garšu.

“Rozīnes un vīns”

Dažiem vīriešiem ne pārāk patīk “iet lejā” sievietei, un arī manā pieredzē ir bijuši tādi gadījumi, kad sievietes higiēnas trūkums šo procesu nav padarījis pārāk patīkamu, tomēr mana tagadējā draudzene garšo tik labi, ka viņa kļūtu par miljardieri, ja varētu saražot šo garšu. Iedomājies pudeli saldākā, dārgākā sarkanā vīna, kurā ir iemestas dažas rozīnes – tas ir noglabāts kādos bēniņos Francijā vairākas paaudzes. Tieši šādi viņa garšo.

“Kucēna elpa”

Viņa garšo tā, kā tajā brīdī, kad kucēns tevi laiza. Labākā garša pasaulē.”

“Sū*i”

Viņa mani nošautu, ja dzirdētu to, ko es par viņu saku, tomēr man šķiet, ka manai draudzenei nav bijis labākais skolotājais “iešanai uz podiņa”. Viņa ir skaista, un viņai ir ķermenis kā sacīkšu mašīnai, tomēr man liekas, ka neviens viņai nav pateicis, kā pareizi noslaucīt pēc darīšanām. Iespējams, kāds viņai ir mācījis slaucīt no aizmugures uz priekšu. Tur ir tāda smarža un garša kā milzīgam, brūnam mākonim. Es tiešām labāk iznesu miskasti, nekā vēl kādreiz sniedzu viņai orālo seksu.

“Mans apakšdelms”

Es tikko nolaizīju savu apakšdelmu, un, jā, tieši tā garšo manas draudzenes vagīna. Tā ir kā āda, kas mazliet pārklāta ar sviedriem. Nekas, par ko būt sajūsmā, bet arī nekas, par ko sūdzēties.

Lasi vēl: Skaistākās vagīnas konkurss. Kāds bija tā mērķis?

“Atkritumi”

Zinu, ka tas izklausās traki, tādēļ ļaujiet man paskaidrot. Tā ir specifiska atkritumu garša. Zināt, kā tas ir – jūsu miskastē ir papīra maisiņš, kas ir pilns ar kafijas biezumiem un apelsīnu miziņām – un tad iedomājieties šī salikuma smaržu karstā vasaras dienā. Mana draudzene garšo tieši tā, kā tas varētu garšot. Tas pat nav nepatīkami – tas vienkārši ir ļoti specifiski.

“Zivs, bet laba zivs”

Es pat nezinu, kā to izskaidrot, tomēr zivs smarža ir viena no neerotiskākajām smaržām pasaulē, atskaitot gadījumus, kad tā nāk no vagīnas. Laizīt manai draudzenei ir gluži kā skūpstīt garšīgāko zivi pasaulē. Un man pat negaršo jūras veltes.

“Mandarīni”

Viņai tur lejā ir dīvaina citrusaugļu piegarša. Nevienai meitenei neko tādu neesmu sajutis – un esmu izmēģinājis daudz meiteņu. Tieši šī mandarīnu garša man vienmēr liek gribēt “iet atpakaļ lejā”.

“Nekas”

Viņa garšo pēc nekā. Vai kā ūdens. Vai kā gaiss. Tur vienkārši nav nekādas garšas. Bet es par to nesūdzos, jo varētu būt daudz ļaunāk par “neko”.

Avots: 9gag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi lūzeris, pagarini savu smirdīgo pipeli, tad varbūt kāda pohaina šmara tev arī iedos, nevajadzēs kārtējo reizi dročīt turot ar 2 pirkstiem, iztēlojoties Pamelu vai Končitu (atkarībā no tavas debīlās gaumes): https://goo.gl/o8rZgW

Leave a Comment