5 iemesli, kādēļ Tava mīļotā vairs nevēlās seksu

Šeit ir 5 minējumi, kādēļ viņa vairs to nevēlas darīt:

  1. Viņa pierod pie seksa neesamības

Viņa savā ikdienas steigā nogurst, ir pārņemta ar 100 citām domām, tāpēc viņa pilnīgi elementāri iztiek bez seksa un pierod pie tā. Ja tu esi dzīvojis bez seksa, tad tas var pārvērsties par “sniega bumbas” efektu, ka šis periods var tikai ieilgt- līdz pat vairākām nedēļām. Jo ilgāk tu ar to nenodarbojies, jo grūtāk ir to atsākt.

  1. Viņa plāno šķiršanos

Lielākoties, kad sieviete plāno šķiršanos, viņa pārtrauc nodarbošanos ar seksu. Tomēr nevajag uzreiz iet un krāmēt mantas somā, lai dotos prom. Esi iejūtīgs un galvenais- neuzbrūkošs. Tā vietā, lai lauzītu savu galvu un censtos uzminēt šo apstākļu iemeslu, vienkārši dodies pie viņas un pajautā. Mēģini raisīt sarunu, kas ļaus viņai atklāt savas sajūtas.

  1. Viņa vairs nejūtas iekārojama

Bieži vien cilvēki, kuri ir iesaistījušies attiecībās, mazliet pieņemas svarā. Tāpēc viņa varbūt vairs nejūtas seksīga. Sievietēm ir ļoti būtiski justies seksīgai. Ja tas nenostrādā viņas galvā, tad nekāda īpašā seksualitāte no viņas nestaros. Noteikti nesaki viņai tiešā tekstā, ka viņai ir laiks “uzsēsties” uz diētas un aiziet uz sporta centru. Mēģini būt saprotošs un iedrošināt viņu uz kopīgām fiziskām aktivitātēm un kopīgi mainīt ēdienkarti.

  1. Viņa Tevi krāpj

Sliktākais scenārijs ir tas, ka viņa ar tevi vairs neguļ, jo viņa ir pārāk nogurusi vai pilnīgi apmierināta ar to, ko saņem no kāda cita. Uzreiz gan nevajag nonākt pie šāda apgalvojuma, ja nav pierādījumu. Pavēro kā ir mainījušās viņas ikdienas gaitas, ieradumi. Piemēram, vēlas sarunas pa telefonu, telefonam uzlikta parole, pārnāk vēlāk mājās nekā parasti.

  1. Viņai sekss ar Tevi šķiet garlaicīgs

Seksuāli nogarlaikots cilvēks vai nu ieteiks un mēģinās kādas jaunas pozas, mantiņas vai zonas. Vai arī ir otrs variants, ka cilvēks atmetīs cerības un centīsies to lietu nodarīt pēc iespējas ātrāk. Ilgstošās attiecībās šis ir sastopams pietiekami bieži, lai atgādinātu teicienu, ka galvenais nav kvantitāte, bet gan kvalitāte.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ilgak par nedelju… menesreizes mazliet ieilgusas! 😀

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Un kur iemesls, ka vīrietis nekopj sevi un paliek neiekārojams?

  • <cite class="fn">Jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īsu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās.

Leave a Comment