Ko darīt ar ķermeņa apmatojumu?

Sevi kopjošs vīrietis ir pievilcīgs vīrietis un nebūt nenozīmē, ka vīrietis ir patmīlis. Katram vīrietim vajadzētu vismaz mazliet sekot līdzi sava apmatojuma augšanai. Tāpēc, te būs palīgs, lai uzzinātu ko labāk darīt un ko nekādā gadījumā nevajadzētu.

Apgriez savu padušu apmatojumu

Sabiedrībā ir pieņemts, ka zem vīrieša padusēm ir atrodams apmatojums. Vīrieši ļauj tam vaļu un sievietes ar to jau ir samierinājušās. Tomēr nevajadzētu ļaut tiem augt brīvi un radīt džungļus padusēs. Tas būs vienkārši un viegli- apgriez savu apmatojumu līdz pieklājīgam garumam. Tā, lai vismaz tas nespraucas ārā no tava t-krekla piedurknes.

Parūpējies par savu krūšu apmatojumu

Ir divu veidu sievietes- tādas kurām patīk vīrieša krūšu apmatojum un ir tādas, kuras to nevar ciest. Par ļaunu noteikti nenāktu, ja tu savu mūža mežu arī paretinātu. Ja sievietes mēdz filēt matus, tad tu to vari darīt arī ar saviem krūšu matiem, lai sieviete, tevi samīļojot, nesapinas tavos džungļos.

Neizskaties pēc zīdaiņa

Nekad nav ieteicams pilnībā atbrīvoties no ķermeņa apmatojuma visās tā vietās. Tu to noteikti vari pamēģināt kādu reizi dzīvē, bet tas ar laiku kļūst ļoti nepraktiski, jo tāda ķermeņa atbrīvošana no apmatojuma prasa daudz laika un pūļu. Ja tu vēlies vannas istabā pavadīt vairāk laika nekā tava sieviete, tad šāda sevis apkopšana ir kā radīta tev!

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment