Puisis uztaisīja plastisko deguna operāciju par 9 eiro; Tagad viņš to smagi nožēlo (foto)

Elovs beidzot nolēma doties uz slimnīcu pie kvalificētiem ārstiem, un viņi atklāja, ka šķidrums, kas tika injicēts viņa zodā un degunā, patiesībā ir naftas, vaska un hermētiķa sajaukums. Tas laika gaitā bija sacietējis un izraisīja sejas deformēšanos. Organisms sāka atgrūst šo maisījumu, tāpēc nācās to izņemt, un pēc ārkārtas operācijas puisis izskatījās sliktāk kā jebkad agrāk.

ellowe-alviso3-600x410

Elova stāsts nonāca Filipīnu ziņu virsrakstos jau pagājušajā gadā, bet plašākai sabiedrībai tas kļuva zināms tikai nesen. Vesela gada garumā Elovs centās vērst par labu sejai nodarītos bojājumus, kā arī panākt, ka Kašeka Magalanesa tiek sodīta.

ellowe-alviso4

Sākumā Elovs ar viņu sazinājās, lai pierunātu segt vismaz pusi no ārstēšanās izdevumiem, jo galu galā viņa bija par to atbildīga, bet tas Kašeku tikai sadusmoja. Elovs pastāstīja reportieriem, ka viņa esot sākusi lamāties un draudējusi, kā arī pārmeta par to, ka tiek sabojāta viņas reputācija.

Lasi arī: Darbs ārzemēs – iegūta nauda, zaudēta veselība un ģimene; Skaudri pieredzes stāsti

7yiyghikyhuji

Kad ar sarunām nebija līdzēts, Elovs iesniedza prasību tiesā par nelikumīgiem ārstniecības pakalpojumiem. Varas iestādes ir izdevušas ordeni Kašekas arestam un tagad cenšas viņu notvert.

ellowe-alviso7

Sejas deformācija nebija vienīgā problēma, ar ko Elovam bija jātiek galā. Tā paša gada laikā nomira viņa tante, kas bija gluži vai mātes vietā, jo viņu uzaudzināja, bet pēc audžutēva nāves viņš tika izlikts no mājām. Nespējot nodrošināt sev iztiku ar modeļa darbu, Elovs sāka pārdot balutus jeb vārītus pīļu embrijus, kas ir iecienīta Filipīniešu delikatese.

Tā kā modeļa karjera Elovam ir beigusies, viņš sāka meklēt citus veidus, kā piepelnīties, piemēram, pārģērbjoties par dažādiem Halovīna tēliem un publicējot fotogrāfijas savā Instagram kontā.

ellowe-alviso5

Neskatoties uz visu pārdzīvoto, puisis nav atmetis cerību, ka kādu dienu varēs atgūt kādreizējo izskatu. Viņš aktīvi izmanto sociālos medijus, lai lūgtu cilvēku atbalstu un iegūtu līdzekļus plastiskajām operācijām.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment