Reizenbergs ar asarām acīs paziņo, ka Balzambāram draud slēgšana; “Esam vienkārši izmesti ārā no laivas”

Slavenais  Andris Reizenbergs, kuru tikai nesen atzina par labāko kokteiļu meistaru pasaulē, atklātā intervijā atzinis, ka viņa vadītajam un populārājam “Balzambāram” draud slēgšana… 

Reizenbergs intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā  Rīta panorāma pastāstīja, ka galvenā problēma šobrīd ir tas, ka “Rīgas nami”, kur telpās atrodas bārs,  nav gatavi sarunām par iespējām atmaksāt īres parādu (tas ir 3000 eiro) vēlāk.

Bāram šobrīd nav ienākumu (pandēmijas dēļ tas ir slēgts), tāpēc parādu atmaksāt uzreiz nav nekādu iespēju. Tāpat, izrādās, ka bārs nevar pretendēt uz dīkstāves pabalstu, jo uzņēmumam par janvāri un februāri uzkrāti nodokļu parādi (te vietā atgādināt, ka bāriem un restorāniem ziemas mēneši tradicionāli ir klusie mēneši, tāpēc nodokļu parādi šajos mēnešos nozarē nav nekas neparasts)!

 

Paaildus faktors ir arī tas, ka kādam darbiniekam labu laiku iepriekš bijis kāds bankets, par ko tagad samaksāta nauda , līdz ar to arī šajā gadījumā pabalsts nepienākas, lai arī ir pilnīgi skaidrs, ka darbinieks tagad ir dīkstāvē.

Bāra īpašnieks uzsver, ka  piecos gados uzņēmums nomaksājis 250 000 eiro dažādos nodokļos, bet tagad viņi ir atstāti vieni. “Esam vienkārši izmesti ārā no laivas”, ar asarām acīs saka A. Reizenbergs.

Lasi arī: Kriminālprocess pret Ždanoku, Lindermanu un Gapoņenko noslēdzies un lēmums ir sarūgtinošs

Viņš zināja teikt, ka nav vienīgais, kurš ir līdzīgā situācijā nozarē – dīkstāves pabalstu nepieejamība ir problēma daudziem. “Valdībai ir jānāk pretī. Ir jābūt cilvēkam, kurš to deķi pazīst. Bet ir cilvēki, kas ir vienkārši burta kalpi,” norādīja Reizenbergs.

Andris gan saglabā optimismu. Saka, ka cīnīsies. Tāpat viņš nav palicis pilnībā bez ienākumiem, jo krīzes laikā tagad realizē ideju par “siļķes kažokā” piegādi uz mājām. Atsaucība šobrīd esot liela.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

 

Lūk Andra emocionālā intervija par Balzāmbāra problēmām:

Lasi arī: Kriminālprocess pret Ždanoku, Lindermanu un Gapoņenko noslēdzies un lēmums ir sarūgtinošs

https://www.facebook.com/ltvzinas/videos/240619740479341

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment