Sieviete ar lielākajām krūtīm Eiropā tagad izlēmusi pārtapt par melnādaino! (+FOTO)

“Pirms deviņām nedēļām es saņēmu trīs iedeguma injekcijas. Es negaidīju, ka āda kļūs tik tumša, tomēr šī metode bija visnotaļ efektīva. Man ļoti patīk rezultāts, un es vēlos pamēģināt iegūt vēl tumšāku ādas krāsu.

Gribu pārbaudīt savas robežas, vēlos padarīt ādu arvien tumšāku un tumšāku. Man patīk kontrasts starp manu blondo matu krāsu un tumšo ādu.

Esmu sajūsmā arī par citu cilvēku reakciju. Kad viņi paiet man garām, viņu acis izbrīnā izspiežas no dobumiem, viņi noteikti prāto, kā kaut kas tāds ir iespējams.

Sakumā mani fani bija šokēti un aizkaitināti, viņi pastāvīgi jautāja, kādēļ esmu spērusi tādu soli. Viņu reakcija ir šāda tikai tādēļ, ka viņi nekad iepriekš nav redzējuši balto meiteni tik krasi mainām ādas krāsu uz tumši brūnu.

Tagad jau visi ir pieraduši pie mana izskata un viņi ir tikpat iepriecināti kā es pati. Cilvēki pat lūdz, lai padaru ādas krāsu vēl tumšāku!” Martina pauž savu sajūsmu.

Lasi vēl: Pēc 20 plastiskajām operācijām un visu zobu izraušanas viņa beidzot jūtas skaista; Vai tu piekrīti?

Martina, kura apgalvo, ka ir 28 gadus veca, skaidro, ka necenšas mainīt savu rasi, viņa vienkārši vēlas kļūt par eksotisku Bārbiju.

Par spīti ādas krāsas maiņai, sieviete vēl joprojām uzskata sevi par baltādaino eiropieti, viņa apgalvo, ka acu, uzacu un matu krāsu gan viņa negrasās mainīt. Tās ir vienīgās lietas, kuras viņa vēlas saglabāt dabīgas.

Viņa neuzskata, ka šāda ādas krāsa varētu šķist aizvainojoša tumšādainiem cilvēkiem.

“Jā, man ir afrikānietes āda. Par spīti tam, es neizliekos par afrikānieti. Es grasos kļūt par Bārbiju ar eksotisku ādas krāsu, blondiem matiem un pārspīlētām ķermeņa formām. Man šāds izskats patīk,” viņa skaidro.

Martinas draugi bijuši pārsteigti par izskata pārmaiņām, viņu pat neatpazinis iedeguma injekcijas veikušais ārsts.

Martina papildina: “Septītajā nedēļā pēc injekciju veikšanas es devos pie ārsta. Es sasveicinājos ar viņu, bet ārsts pameta skatu uz māsiņu un pajautāja, kas ir atnākusī sieviete. Tas bija visnotaļ komiski.

Viņš atzina, ka nekad nav redzējis, ka meitene ar baltu ādas krāsu ieguvusi tik tumšu ādas toni. Lai arī ārsts sākumā mani brīdināja, es par esošo izskatu esmu sajūsmā. Man tas patīk!”

  

Martina, kura iepriekš strādāja par stjuarti, uzsāka sava ķermeņa modifikāciju veikšanu 2012. gadā pēc tam, kad draugs viņu iedrošināja kļūt par modeli.

Sākumā sieviete plānoja veikt pāris ķermeni uzlabojošas operācijas, tomēr vēlāk tā jau kļuva par viņas aizraušanos.

Martina atzīstas: “Sākumā vēlējos izskatīties līdzīga Pamelai Amdersonei vai Keitijai Praisai. Tomēr tagad esmu sapratusi, ka šāds izskats man nav piemērots, minētās sievietes man vairs nešķiet gana formīgas.

Mani vairāk uzrunā Bārbijas vai Jessica Rabbit izskats, tagad es pati eju savu ceļu un esmu nolēmusi par labu savdabīgam ekstrēmajam izskatam.”

Martina plāno turpināt iedeguma injekciju kursu, kā arī veikt dibena liftinga operāciju. Viņas draugs Mihaels atbalsta mīļoto, turklāt arī viņš pats izmēģinājis iedeguma injekcijas.

Mihaels skaidro: “Es nevēlējos iegūt tik tumšu ādas krāsu, kāda ir Martinai, bet es pilnībā atbalstu viņas iecerētās pārmaiņas.

Jūtos brīnišķīgi, ka Martina ir man blakus. Es esmu vīrietis, kura draudzenei ir lielākās krūtis Eiropā! Es ceru, ka turpmāk Martina vēl palielinās krūtis un lūpas, padarīs ādu tumšāku, kā arī ievietos lielus dibena implantus.

Martina ieguvusi tik ekstrēmu izskatu tādēļ, ka seko savai sirdij. Mūsu sapņi ir vienādi, varu teikt tikai to, ka ar katrām pārmaiņām Martina kļūst arvien skaistāka.” 

Martina pirms ķermeņa pārvērtībām:

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment